Harddisk Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Harddisk Kullanımı
Harddisk kullanımı çok yüksek bazen 19000ms'lere kadar çıkıyor sebebi ne olabilir?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:ah hacı senin laptopta amma sorunlu çıktı yahu o kadar çok detaya takıldınki almadan önce sakınan göze çöp battı işte :) zaten freedos recovery bölümü yok temiz bi win 8 bul saf olsun. Modlulara bulaşma. Win 8de pek yok zaten. Sonra formatı başlatmadan önce bütün bölümleri sil. C tek başına 750 gb olarak kalsın. Sonra d'yi yeniden oluştur kafana göre. C'yi 300 falan yap kafana göre artık ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur. Sonra formatı at yine. Baktın adam olmuyor gönder servise.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
:ah hacı senin laptopta amma sorunlu çıktı yahu o kadar çok detaya takıldınki almadan önce sakınan göze çöp battı işte :) zaten freedos recovery bölümü yok temiz bi win 8 bul saf olsun. Modlulara bulaşma. Win 8de pek yok zaten. Sonra formatı başlatmadan önce bütün bölümleri sil. C tek başına 750 gb olarak kalsın. Sonra d'yi yeniden oluştur kafana göre. C'yi 300 falan yap kafana göre artık ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur. Sonra formatı at yine. Baktın adam olmuyor gönder servise.

SSD'nin içinde bişeyler var. Dokunamıyorum ssd içine biiçimlenmiyorda. Ama şuan bütün sorunları hallettim gibi. Ram kullanımı önceden 8 saat açık kaldıktan sonra 7.9gb olup kapanıyordu artık olmaz oldu gibi.

-hdd sorunda olmaz oldu. Bazen oluyor oda torrent başlarken indirilen dosya kontrol edilirken(18gb oyun baya büyük yanı). Ve eset tarama yaparken yükseliyor.

- - - Eklendi - - -

Ram sorunu düzelmemiş :(

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sana garantiye yolla diyorum yok diyosun.
harddisk her pc de öyle olur 4k işlem bazında parçalı dosya taramada (eset) %100 yapar.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
sana garantiye yolla diyorum yok diyosun.
harddisk her pc de öyle olur 4k işlem bazında parçalı dosya taramada (eset) %100 yapar.
Son formattan sonra herşey düzeldi. Bazen missing os gibi bişey yazıyor. windows kayıp yazıyor. f11 yapıp hdd seçiyorum açılıyor hersey düzeldi şuan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt