Yardım Hardal00 Isimli Forum Üyesinin Dikkatine!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Hardal00 Isimli Forum Üyesinin Dikkatine!
hardal00 kullanıcı adıyla üye olan forum üyesi arkadaş. Yanlışlıkla sanırım benim e-postamla siteye üye olmuşsunuz. Bana gelen e-postayı görerek foruma girdim ve ne zaman üye olmuşum acaba diyerek şifre sıfırlama işlemi yaptım. Bu anda siteye başkasının benim e-posta adresimle üye olduğunu anladım.

Bana kendi e-posta adresinizi yazarsanız -eğer yapılabiliyorsa- foruma kayıt olduğunuz e-posta adresi ile değiştireyim. Bunca yıllık emeğiniz boşa gitmesin.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Uhops

Uhops

Üye
@hardal00 tagliyelimde haberi olsun :)@hardal00 tagliyelimde haberi olsun :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
@hardal00

• Beğen
darkmaster

darkmaster

Üye
niye tagliyosunuz ki boşuna :) mail zaten esas sahibine gidiyor, e arkadaş forum şifresinide sıfırlamış :) anca forumda bu yazıyı görüp ikisi arasında konuşup bir yolunu bulacaklar :)

Uhops

Uhops

Üye
niye tagliyosunuz ki boşuna :) mail zaten esas sahibine gidiyor, e arkadaş forum şifresinide sıfırlamış :) anca forumda bu yazıyı görüp ikisi arasında konuşup bir yolunu bulacaklar :)
Foruma girdiği zaman ''Anti-Okul sizi tagledi'' diye bir bildirimle karşılacak.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sayın @Anti-Okul size katılıyorum

darkmaster

darkmaster

Üye
foruma giren kişi zaten şifresini sıfırlamış olan kişi oluyor. yani hardal artık giremiyor foruma şifreyi nerden bilsin :)

Uhops

Uhops

Üye
  • Beğen
Tepkiler: darkmaster
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
@darkmaster Bu olasılıkta var @hardal00 bir nedenden dolayı kişilik bölünmesin yaşıyıp kalabalık insan olabilir
@hardal00 bunun nedeni

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Vay arkadaş insanlık ölmemiş

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Birisi benim e-posta hesabımla kayıt olsa kızılcık sopasını sırtında kırardım sopa:

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
:D :D :D :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamamdır gerekli bilgiyi alınca arkadaş yönetimle iletişime geçsin. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt