Doğrudur o programlar siliniyor. Hard format attıktan sonra tekrar flash atarak yazılımı yüklersin. Neden hard format atmak istiyorsun ki?
forumda foto video düzenleyici vardı sonra geri yükleyebilirsiniz
ben fp2 ye guncelledim teli sonra bikaçgun sonra soft attım atmazolaydım attığım gunden beri tel hep sistem hatası vererek açılıyo bunun hallolması için tekrar soft format attım ama sorum gtmedi hard atmak istiyorum ama korkuyorum kardşm ne yapmalıyım?
Soft Format Ayarları Sıfırlar. Ve Bu Sistem Hatasının Vermesi Çok Normal, Hem Telefon Hafızasında Yüklü Olan Uygulamalar Hata Veriyor, Hem Hafıza Kartındaki, Hemde Depo Hafızasındaki Uygulamaların Bazı Dosyaları Silinmekte. Sürekli Bu Hatayı Alanlar Ve Geneli De Soft Format Atıyorlar Kalan Dosyalardan Dolayı Hatalar Çıkıyor.
Hard Format Atmadan Önce, Hafıza Kartındaki, Depo Hafızadaki Silinmeyen SYS, PRIVATE, RESOURCE, SYSTEM Klasörlerini Silip Öyle Hard Format.
ben fp2 ye guncelledim teli sonra bikaçgun sonra soft attım atmazolaydım attığım gunden beri tel hep sistem hatası vererek açılıyo bunun hallolması için tekrar soft format attım ama sorum gtmedi hard atmak istiyorum ama korkuyorum kardşm ne yapmalıyım?

dostm çok sağol aydınlattığın için.bunu yapıcam peki hard sonrası herhangi bi sebeple telin açılmama ihtimali varmı?
Dediğim gibi hard format at ondan sonra flash at sorun kalmayacaktır![]()
şimdi hard çektgmde telin açılmama ihtimali varmı ve son olarak sorunsuz hard format nasıl atılır yani tuş kombinasyonları soyler misin kardeşim
Öyle Birşey Olsaydı Zaten Mesajıma Yazardım, Veya Konu Olarak Açılırdı.
Anladığım Kadarı İle Hard Format Tam Olarak Anlaşılmamış. Sisteme Zarar Vermez, Sonradan Yapılan Herşeyi Sıfırlar(C Hafızası).

haklsn evet ama biraz tedirginim ilk defa atıcam da![]()
buradada tüm orjinal uygulamaları bulabilirsinevet doğrudur zaten mağaza yı nokia kendi guncellemelerinden veriyo ama indirmedim ayrıca engin kardeş nokianın orjinal harita linkini gosterir misin forumda[ENGİN];5429858' Alıntı:magaza ve haitalar forumda mevcut