hard formatın zararları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
hard formatın zararları
arkadaşlar telim 603 ve hard format çekmek istiyorum fakat forumda bunun riskli olduğu ve nokianın kendi orijinal video düzenleyici ve resim düzenleyici programlarının silindiğini okudum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce?

achambo

achambo

Üye
soft format at:)
onda gitmez fotoğraf ve video düzenleyici

ANIL

ANIL

Admin
Doğrudur o programlar siliniyor. Hard format attıktan sonra tekrar flash atarak yazılımı yüklersin. Neden hard format atmak istiyorsun ki?

MaxipmaN

Üye
hard atma

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Flash atmayı biliyorsan pek sorun olmaz :oke:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur o programlar siliniyor. Hard format attıktan sonra tekrar flash atarak yazılımı yüklersin. Neden hard format atmak istiyorsun ki?

ben fp2 ye guncelledim teli sonra bikaçgun sonra soft attım atmazolaydım attığım gunden beri tel hep sistem hatası vererek açılıyo bunun hallolması için tekrar soft format attım ama sorum gtmedi hard atmak istiyorum ama korkuyorum kardşm ne yapmalıyım?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
forumda foto video düzenleyici vardı sonra geri yükleyebilirsiniz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ben fp2 ye guncelledim teli sonra bikaçgun sonra soft attım atmazolaydım attığım gunden beri tel hep sistem hatası vererek açılıyo bunun hallolması için tekrar soft format attım ama sorum gtmedi hard atmak istiyorum ama korkuyorum kardşm ne yapmalıyım?

Soft Format Ayarları Sıfırlar. Ve Bu Sistem Hatasının Vermesi Çok Normal, Hem Telefon Hafızasında Yüklü Olan Uygulamalar Hata Veriyor, Hem Hafıza Kartındaki, Hemde Depo Hafızasındaki Uygulamaların Bazı Dosyaları Silinmekte. Sürekli Bu Hatayı Alanlar Ve Geneli De Soft Format Atıyorlar Kalan Dosyalardan Dolayı Hatalar Çıkıyor.

Hard Format Atmadan Önce, Hafıza Kartındaki, Depo Hafızadaki Silinmeyen SYS, PRIVATE, RESOURCE, SYSTEM Klasörlerini Silip Öyle Hard Format.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Soft Format Ayarları Sıfırlar. Ve Bu Sistem Hatasının Vermesi Çok Normal, Hem Telefon Hafızasında Yüklü Olan Uygulamalar Hata Veriyor, Hem Hafıza Kartındaki, Hemde Depo Hafızasındaki Uygulamaların Bazı Dosyaları Silinmekte. Sürekli Bu Hatayı Alanlar Ve Geneli De Soft Format Atıyorlar Kalan Dosyalardan Dolayı Hatalar Çıkıyor.

Hard Format Atmadan Önce, Hafıza Kartındaki, Depo Hafızadaki Silinmeyen SYS, PRIVATE, RESOURCE, SYSTEM Klasörlerini Silip Öyle Hard Format.

dostm çok sağol aydınlattığın için.bunu yapıcam peki hard sonrası herhangi bi sebeple telin açılmama ihtimali varmı?

ANIL

ANIL

Admin

Dediğim gibi hard format at ondan sonra flash at sorun kalmayacaktır :oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
dostm çok sağol aydınlattığın için.bunu yapıcam peki hard sonrası herhangi bi sebeple telin açılmama ihtimali varmı?

Öyle Birşey Olsaydı Zaten Mesajıma Yazardım, Veya Konu Olarak Açılırdı.

Anladığım Kadarı İle Hard Format Tam Olarak Anlaşılmamış. Sisteme Zarar Vermez, Sonradan Yapılan Herşeyi Sıfırlar(C Hafızası).

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi

Dediğim gibi hard format at ondan sonra flash at sorun kalmayacaktır :oke:

flash olayını bilmiyorum hiç.açıkçası bilmek de istemiyorum:)şimdi hard çektgmde telin açılmama ihtimali varmı ve son olarak sorunsuz hard format nasıl atılır yani tuş kombinasyonları soyler misin kardeşim:)

- - - Eklendi - - -

Öyle Birşey Olsaydı Zaten Mesajıma Yazardım, Veya Konu Olarak Açılırdı.

Anladığım Kadarı İle Hard Format Tam Olarak Anlaşılmamış. Sisteme Zarar Vermez, Sonradan Yapılan Herşeyi Sıfırlar(C Hafızası).

haklsn evet ama biraz tedirginim ilk defa atıcam da:)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
haklsn evet ama biraz tedirginim ilk defa atıcam da:)

ses kısma tuşu, kamera tuşu, menü tuşu, telefonu açma kapama tuşu. önce telefonunu kapat, sonra tuş sırasını göre bas ve bekle böylece açılacak.

asigsasi

asigsasi

Üye
flash atmayı bilmiyorsan git bi telefoncuya attır

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
eyvahlar olsun hard yaptım ne mağaza kaldı ne harita ne navigasyon:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magaza ve haitalar forumda mevcut

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5429858' Alıntı:
magaza ve haitalar forumda mevcut
evet doğrudur zaten mağaza yı nokia kendi guncellemelerinden veriyo ama indirmedim ayrıca engin kardeş nokianın orjinal harita linkini gosterir misin forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt