hard format sonrasında silinen dosyaları nasıl yükleriz

Sponsorlu Bağlantılar

ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
hard format sonrasında silinen dosyaları nasıl yükleriz
telefonumda sorun vardı nokia suite den yazılımı yeniden yükledim sorun geçmedi ben de hard fortmat attım sorun çözüldü fakat telefondaki çoğu uygulama silinmiş ovi ve haritaları yükledim fakat bazı uygulamalar vardı youtube,f secure gibi onları nasıl yükleyeceğiz nokia suitten yeniden yazılımı yükledim fakat uygulamalar gelmedi sorun nasıl çözülür

ANIL

ANIL

Admin
Flash atarsan tüm uygulamalar geri gelir, telefon ilk günkü gibi olur.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
cfw yüklesem bir şey değişir mi

ANIL

ANIL

Admin
Cfwnin içeriğine göre değişir. Her uygulama cfwde olmuyor gereksiz görülen uygulamalar kaldırılıyor.

AHMED...

AHMED...

Üye
Oviden belleyi yeniden yükle aynı hatayi bende yaptım Oviden belleyi tekrar yükledim herşey yerli yerine geldi bana kalırsa cfw veya flash ile uğraşma yinede karar senin tabiki ben orjinalcilerdenim :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Oviden belleyi yeniden yükle aynı hatayi bende yaptım Oviden belleyi tekrar yükledim herşey yerli yerine geldi bana kalırsa cfw veya flash ile uğraşma yinede karar senin tabiki ben orjinalcilerdenim :D

aslında konu açsak orjinal takılanlar diye nasıl olur acep :ehe

ANIL

ANIL

Admin

Zaten nokia suite ile yeniden yüklediğini ve değişmediğini söylemiş.

AHMED...

AHMED...

Üye
ama yeniden yükledikten sonra hard format atmış yine çoğu uygulama gidiyor ki engin usta

ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
hard format tan sonra nokia suiteden yazılımı yeniden yükledim bir daha hard format atmadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ama yeniden yükledikten sonra hard format atmış yine çoğu uygulama gidiyor ki engin usta

o konuda ben bişey demedım ahmet ama arkadaş hard formattan sonra belleyi tekrar yüklemiş ama silinen uygulamalar yüklenmemiş.

akyazılı

akyazılı

Üye
iyi geceler bende güncelleme yaptım telefon ingilizce oldu format hatasını bende yaptım bir çok uygulama kayboldu ne yapmam lazım phoenix tende yükleyemedim bekliyorum belki başka güncelleme gelirse türkçe olurmu

ANIL

ANIL

Admin
iyi geceler bende güncelleme yaptım telefon ingilizce oldu format hatasını bende yaptım bir çok uygulama kayboldu ne yapmam lazım phoenix tende yükleyemedim bekliyorum belki başka güncelleme gelirse türkçe olurmu

Bir sonraki güncelleme ne zaman gelir bilinmez. En iyisi türkçe dosyalarla flash atmak.

jatvalca

jatvalca

Üye
valla kimse yanlış anlamasın ama hard format atana kadar telefonu kır daha iyi
geri o telefonu toplamak 2 gününü alıyor insanın har format en son başvuracağınız yol olsun ben bir kere yaptım bin kere pişman oldum

• Beğen
Tepkiler: ßERAT61
ihsanxx

ihsanxx

Üye
arkadaş aynı sorun bendede oldu nerden attım hard formatı bilmemki şimdi bir türlü toplayamıyorum oyunlarımda gitti bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

MaxipmaN

Üye
harita mağaza arama gereci ni sosyali suiteden yükleriniz video editor için hack gerekir yanında foto editör birlikte yüklenir kendi verileriniz rahmetlik olmuş yedek almalıydınız

nopapeny

nopapeny

Üye
saygıdeğer maxicep üyeleri sizlere iki sorun ileteceğim. Nokia c6-01 kullanmaktayim yazılımı 111.040.1511 belle refresh sürüm Geçenlerde telefonun içerisinde bulunan gereksiz programların silinmesi amacıyla hard format attım. Şimdi sorunlara gelelim. 1. Sorun: format atmadan önce telefonda resim düzenleyici vardı Şimdi o yok onun tekrar orjinal nerden indirip kurabilirim. 2. Sorun: formattan sonra email uygulamasını kullanıyordum ancak gelen nokia apps 2.0 uygulamasını yükledim Şimdi de email uygulamasını açmak istediğimde acar gibi yapıyor ancak tekrar menü ekranına atıyor açmıyor. Bu iki sorun hakkında yardımlarınızi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
saygıdeğer maxicep üyeleri sizlere iki sorun ileteceğim. Nokia c6-01 kullanmaktayim yazılımı 111.040.1511 belle refresh sürüm Geçenlerde telefonun içerisinde bulunan gereksiz programların silinmesi amacıyla hard format attım. Şimdi sorunlara gelelim. 1. Sorun: format atmadan önce telefonda resim düzenleyici vardı Şimdi o yok onun tekrar orjinal nerden indirip kurabilirim. 2. Sorun: formattan sonra email uygulamasını kullanıyordum ancak gelen nokia apps 2.0 uygulamasını yükledim Şimdi de email uygulamasını açmak istediğimde acar gibi yapıyor ancak tekrar menü ekranına atıyor açmıyor. Bu iki sorun hakkında yardımlarınızi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/first-aid-pack-by-symbianhacker-694980.html
Buradan orjinal uygulamalara ulaşabilirsin ama flash atmanı öneririm.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hard format sonrası flash sorunu çözer.

Üst Alt