Harcamaları hesaplamak istiyorum ama...

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Harcamaları hesaplamak istiyorum ama...
Arkadaşlar sabah yemek için aldığım poğaçadan küçük yapraklara aldığım cipse kadar 1 ay boyunca neye ne kadar para harcadığımı kayıt altına alabileceğim bir uygulama var mı?

Ace de ilk zamanlarda kullanmıştım Türkçe idi. Markette bulamıyorum şimdi doğru dürüst bir uygulama.

Tavsiye edebileceğiniz bir uygulama var mı?

@Bahadir_fb @ANIL

Olabilir mi ?

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Deneyelim bakalım

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Harcamalarım uygulaması güzel ama prosu lazım

Arıyım biraz..

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Freedom çalışmıyor yahu marketi engellemiyor bile

Bugün birşey olmuş gerçekten blackmarken aranıyor başka bir program hata veriyor

SHS

Üye
bulamadım Dede hep çalışmadığım yerden soruyon

free store ile marketten çeksene abi paylaş diyerek download et apksını indirsin

Free store ne loo
forumda var ücretli uygulamaları indiriyorsun işte. Atıyorum harcamalarım pro indirecen google playde gidiyosun harcalarım pro'ya sonra paylaş diyorsun free store seçiyorsun sana apk'sını indiriyor bu kadar basit

SHS

Üye
denemedim ama muhtemelen çalışmaz

forumda var ücretli uygulamaları indiriyorsun işte. Atıyorum harcamalarım pro indirecen google playde gidiyosun harcalarım pro'ya sonra paylaş diyorsun free store seçiyorsun sana apk'sını indiriyor bu kadar basit

Deneseydin keşke Free Store , BlackMart gibi arşivi olan bir program aslında kendi sitesinde varsa indiriyor birçok uygulama yok onda hatta Türklerin yaptıkları hiç yok..

SHS

Üye
Harcamalarım uygulamasının içinde satın alma bölümü varsa Freedomla satın alabilirsiniz

ubeyaz

Üye

hesap kitap kullanıyorum birtek data excel html gibi liste alamıyorum onundışında güzel bir uygulama...