R GAMES 58
Üye
görüntü kalitesi ve oyun akıcılığı iyi olsunda gerisi kolay.ayrıca kendi sitesinden indirdipim happy chick te assesin creed 223 mb felan google playde aynı oyunun boyutu 502 mb çok ilginç.ekran donmesi vs ayarlari mevcut.görüntü kalitesi iyi.fakat psp oyunlarinda ayni ppsspp emulatorunu kullaniyor dogal olarak önceden nasil oynuyorsan psp oyunlarini yine bunda aynisi olacak
play storeden indirdiğmizde download butonu varmi?bende daha kasan bir oyun olmadi yaklasik 200 oyun var tel s3
Evet arkadaşım google play de geldi oyun türkiye genelindede indirilebiliyorplay storeden indirdiğmizde download butonu varmi?
ben kendi sitesinden indirdim.google playdan indirenlerden bazilari download butonu yok demislerdi.ama guncellrme yapip duzeltiysr bilmiyorum suanplay storeden indirdiğmizde download butonu varmi?
google play storede her zaman vardi bu oyunEvet arkadaşım google play de geldi oyun türkiye genelindede indirilebiliyor
aynen öyle ama güncelleme almış çoğu oyun indirilmeden kaldırılmış bilginize.google play storede her zaman vardi bu oyun
Ayarlardan storage directory ve local game directory olan yerleri hafiza karti olarak ayarla.bundan sonra hafiza kartina yuklenir oyun ve emulatorlerinTesekkurler yukledim ama 79 mb yer kapliyo sdcarda da tasiyamiyorum neyapabilirim
yuklediğimden beri ikiside sdcard olarak ayalanmis zaten
bende storage falan yok yanlizca mnt/sdcard/Games gibi yapabiliyorum bide sdcard/Games
Buradaki gibi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?