Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangisini Alsam Karar veremiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
iOSait
Üye
S4mini veya mega
enesrsln
Üye
Ben yerinde olsam düşünmeden Nexus 4 alırdım. S3'den filan daha iyi. Fiyatı da 1200 TL.
ben bursadayım malesef bu arada pesın odeyemeye bılırım onumuz bayram yanı buyuk bı kısmını pesın verıp 800 - 900 tl sını pesın verıp dıgerınıde 1 ay sonrada vere bılırım teknosa vatan gıbı yerlere bakıyorum suanda kart kullanmadan alabılecegım yerler lazım bana yanı
ben bursadayım malesef bu arada pesın odeyemeye bılırım onumuz bayram yanı buyuk bı kısmını pesın verıp 800 - 900 tl sını pesın verıp dıgerınıde 1 ay sonrada vere bılırım teknosa vatan gıbı yerlere bakıyorum suanda kart kullanmadan alabılecegım yerler lazım bana yanı
hmm hocam bence teknosadan almayın tam kazıkçı media markt veya saturn gibi yerlerden alırsanız daha ucuz oluyor oralarda o fiyata s4mini mega veya arkadaşın dediği gibi note2 bakabilirsin note2 bulman biraz zor 1200tlye ama S4mini Galaxy Mega gibi alternatifler var dört çekirdekli düşünürsen zaten S3
EneSismanoglu
Üye
S3 al bence. Islemcinin dört Çekirdek olması seni rahat ettirir. Ekran canlılığı filan da iyi yani bence o fiyata en iyi s3