Hangisini almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini almalıyım

• Nokia C7 + FujiFilm S2500

Kullanılan: 10 47.6%
  • Nokia N8

Kullanılan: 11 52.4%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Fotoğraf makinesi taşımak bana hantallık geir tabi bu benim kendi düşüncem.N8 ile de gayet iyi resimler çekebilirsin hem gündüz hem gece tabi fotoğraf makineleri kadar kaliteli olmayabilir ama bilgisayara o resmi attığında fotoğraf makinesinden bi eksiği kalmıyo inan bana.Tabi karar senin C7 de tip olarak filan çok hoş bi telefon bana fotoğraf makinesi taşımak zor gelmez dersen C7 ve makine almak da mantıklı bi tercih :)

knight99

knight99

Üye
Kardesim N8 al bence gayet kaliteli bir telefon.... :yuru

pRime.

pRime.

Üye
Fotoğraf makinesi taşımak bana hantallık geir tabi bu benim kendi düşüncem.N8 ile de gayet iyi resimler çekebilirsin hem gündüz hem gece tabi fotoğraf makineleri kadar kaliteli olmayabilir ama bilgisayara o resmi attığında fotoğraf makinesinden bi eksiği kalmıyo inan bana.Tabi karar senin C7 de tip olarak filan çok hoş bi telefon bana fotoğraf makinesi taşımak zor gelmez dersen C7 ve makine almak da mantıklı bi tercih :)

+1000

----------Eklendi @ 09:31:03 ---------- Yazıldı @ 09:28:17 ----------

kardesımtamam suanda pıyasada olan telefonlar arasında en ıyı foto ceken n8 kabul ama bır fotograf makınesının yerını alamaz sonucta.alabılmesı ıcın fot.makınesının butun donanımlarının o telefonda olması gerekıyor.n8den sonra sanırım se arc nın kamerası ıyı 8mp fakat sanırım ıcınde cmos sensoru var telefonda :pro:

Orda samsung pixon veya xperia olsaydı o telefonları önerirdin makine yerine. Eminim buna. :)

----------Eklendi @ 09:34:13 ---------- Yazıldı @ 09:31:03 ----------

Abicim amma çok güveniyosunuz şu nokıa ya artık eski nokıa yok artık tabanlar değişti symbian 3 müş telefonda nette gezerken bekleme ekranlarında sorunlar var telefonun kendisinin açınıp kapandığına şahit olabiliyorsun...Detaylı inceleme dersen Donanum haber cep telefonları videolardan n8 ve c7 videolarını izleyip dediğimi anlayacaksın...Bu devirde nokıa alınmaz bak sonra pişman olursun:nono:

Senin sorunun ne bu nokia'yla? Donanım haberdeki videolar yanlı çekilmiş videolar bi kere. Bekleme ekranında donma sorunu olmadığı defalarca kanıtlandı daha neyin derdindesin?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye

+1000

Orda samsung pixon veya xperia olsaydı o telefonları önerirdin makine yerine. Eminim buna. :)

Senin sorunun ne bu nokia'yla? Donanım haberdeki videolar yanlı çekilmiş videolar bi kere. Bekleme ekranında donma sorunu olmadığı defalarca kanıtlandı daha neyin derdindesin?
O yüzden değilmi bende kullanınca aynı sorunlar çıkıyor:oke:

----------Eklendi @ 19:47:16 ---------- Yazıldı @ 19:46:45 ----------

O yüzden en iyi haber dalgası seçildi...:oke:

pRime.

pRime.

Üye

O yüzden değilmi bende kullanınca aynı sorunlar çıkıyor:oke:

----------Eklendi @ 19:47:16 ---------- Yazıldı @ 19:46:45 ----------

O yüzden en iyi haber dalgası seçildi...:oke:

Boş konuşmayı bırakırsın umarım FANDROID seni! :oke:

----------Eklendi @ 09:55:43 ---------- Yazıldı @ 09:47:24 ----------

Bu da pr 2.0'da alacak hali:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye

Boş konuşmayı bırakırsın umarım FANDROID seni! :oke:

----------Eklendi @ 09:55:43 ---------- Yazıldı @ 09:47:24 ----------

Bu da pr 2.0'da alacak hali:
Orda adam ortadaki tuşla ilerletio kinetik kaydırma yapması lazım bu 1...2.cisi nokıa kendisini düzeltse hemen bir tane nokıa alırım...1 ay telefonu bende kullandım aynı sorun bende niye çıktı acaba:nono:

pRime.

pRime.

Üye

Orda adam ortadaki tuşla ilerletio kinetik kaydırma yapması lazım bu 1...2.cisi nokıa kendisini düzeltse hemen bir tane nokıa alırım...1 ay telefonu bende kullandım aynı sorun bende niye çıktı acaba:nono:

Zaten ondan bahsediyorum tuşla tek kasma olmuyo. Kaydırma yapmasına gerek yok! Onun için boş konuşma. Kullandım diye de yalan konuşma, dh'nin saçma sapan videolarını izleyip atıp tutma... :oke: :nono:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya donanımhaberin eski modlarından biri ki banladı kendisi bunları dedi diye adamın dediği şu admin mod alacak kabul edilene diyor ki android ne olursa olsun öv bunu bizim ki görüyor ve ayıptır tarzında konu açıyor ve yapılan karşılaştırmalarda hep androidcilerin haksız olduğunu gösteriyor ve sonunda banlanıyor ee siz buna ne diceksiniz daha geçen konu açtı editör portalda önemli olan cpu değil diye sistem nasıl kullanıyor hemen fandroidler bastı konuyu yok katılmıyorum yok öyle olmaz bırakın artık bu işleri geçin bunları

pRime.

pRime.

Üye
ya donanımhaberin eski modlarından biri ki banladı kendisi bunları dedi diye adamın dediği şu admin mod alacak kabul edilene diyor ki android ne olursa olsun öv bunu bizim ki görüyor ve ayıptır tarzında konu açıyor ve yapılan karşılaştırmalarda hep androidcilerin haksız olduğunu gösteriyor ve sonunda banlanıyor ee siz buna ne diceksiniz daha geçen konu açtı editör portalda önemli olan cpu değil diye sistem nasıl kullanıyor hemen fandroidler bastı konuyu yok katılmıyorum yok öyle olmaz bırakın artık bu işleri geçin bunları

Bu kişi mobilbekçisi değil miydi?

Uruloki

Uruloki

Üye
isim vermek istemedim çünkü ona inanmıyorlar ki ben onunla konuştum bu konuyuda ama işte inanmayan inanmasın

pRime.

pRime.

Üye
isim vermek istemedim çünkü ona inanmıyorlar ki ben onunla konuştum bu konuyuda ama işte inanmayan inanmasın

Bilen bilir onu, birçok yabancı forumda tanınmıştır. Bilmeyenler de fanboy der anca.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
c7 ve makine :oke:

61semih

61semih

Üye

+1000

kardeşim senın sorunun ne? neden şahsıma yonelık yorumlar yapıyorsun.neyse bunu ergen olmana verıyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Daha geçenlerde bana laf atan adama bak. Gelmiş bana ergen diyo, benim hakkımda konuşma diyo. Noldu acaba? Bu olgunluk gösterisi ne? He bana ergen diyosun ama çoğu mesajım benden büyük olanlarınkinden daha düzgün ve olgunca yazılmıştır. Konuyu uzatmak değil amacım ama bana ergen demek ne kazandırdı çok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...