Hangisini almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini almalıyım

• Nokia C7 + FujiFilm S2500

Kullanılan: 10 47.6%
  • Nokia N8

Kullanılan: 11 52.4%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini almalıyım
Merhaba arkadaşlar. Haziran ayı içerisinde C7 almaya karar vermiştim. Daha sonrasında 500-600liralık bi fotoğraf makinası düşünüyordum. Fakat bikaç arkadaş kanıma girdi, N8 niye almıyosun falan dedi. c7 ile n8 arasında 300 lira falan fark var. N8 alırsam fotoğraf makinası hayal olur. Sizce ne yapayım?

C7 +

mı yoksa ;

N8 mi :allalla:

Ankete oy verirseniz sevinirim.

pRime.

pRime.

Üye
N8 al dostum, beklentini fazlasıyla karşılayacaktır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: mustafa603
61semih

61semih

Üye
arkadasım bahsettıgın fotograf makınasını denedım gercekten super fıyatına gore cok ıyı makıne.n8 ın resım kalıtesıyle onunkı tabıkı bır degıl bırısı yarı profesyonel makıne dıgerı telefon kamerası.sanırım 18x optık zoom uda vardı fotograf tutkun varsa o makınayı kacırma .telefonun modası gececek ama makınanın gecmeyecek.dıyosankı ben 40 yılda bır resım cekerım n8 al ozaman iş görür.yerınde olsam makıneyle beraber telefon alırdım.illede nokıa dıyorsan c7 yi al başka marka ıstersende yardımcı oluruz

----------Eklendi @ 20:24:37 ---------- Yazıldı @ 19:56:11 ----------

bu arada fujjıye bır alternetıf olarak canon sx130 veya 120 modelıne bakabılırsın. dijital kompakt gıbı gorunur ama oyle degıldır bır cok ayarı manuel olarak ayarlanabılıyor .10x zoom dıgerınde 18x tek eksıgı bence bu bırde karızması tabı fujının gorunumu daha guzel.elınde oyuncak degılde bır fotograf makınesı tuttugunu hıssedıyorsun.oyle telefonda resım cekmeye benzemez bu makınelerde resım cekmek.canon sx130 un kalıtesı bana daha ıyı gıbı geldı ama karar senın tabıkı sadece bır onerıydı

• Beğen

Starsley

C7 + makine derim.. :D

turkey2008abc

Üye
c7 nin parası çok.Bence ya n8 al.Ya da daha düşük fiyatlı android al yanına foto al.

61semih

61semih

Üye
banada kalırsa galaxy gio +fuji ama kendı tercıhı tabi :)

technoblue

technoblue

Üye
bence fotoğraf makinası + c7 almalısın. telefonların kamerası kaç mp. olursa olsun bi fotoğraf makinası kadar net fotoğraflar çekemiyorlar. ama şöyle de birşey var fotoğraf makinasını alırsan c7 neden alasın ki. fotoğraf makinan zaten çok iyi fotoğraflar çekiyor. c7 ye vereceğin paranın çok daha uygunuyla güzel bi smartphone alabilirsin.

mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
Yok zaten C7yi fotoğraf için almıyorum. hoşuma gitti her bakımdan. Aklıma C7+Makinaya yattı. N8in işlemcisinin C7ye göre daha yavaş olduğunu söylediler. Var mı öyle bişey?

N'name

N'name

Üye
Arkadaşlar tamamda bu herkese göre farklıdır.Örneğin ben yanımda fotoğraf makinası taşımayı hiç sevmem çünkü ağırlık yapar.Alırım cep telefonumu hem 12mpx foto çekerim ,Müzik dinlerim,oyun oynarım, vs vs Bu neden le benim düşüncem N8. Üzgünüm ama cebimde bir tuğla taşımak istemiyorum :d: Mustafa arkadaşım ikisinin hızıda 680 mhz dir.

dufy85

dufy85

Üye
aynen c7 + makine en iyisi.

ama önce makinede deneme yap fotolarına bak. :oke:

buket2

buket2

Üye
amacın güzel kaliteli fotoğraf çekmek ise ve bu senin hobinse elbetteki ne kadar iyi olursa olsun bir telefonun bu ozellıgı sana az gelecektir... bence güzel bir smartphone al yanında da ıyı marka bır fotograf makınası hem artık cok güzel modeller var nesı tuğla?... hem ne olursa olsun telefonlar gündüz güzel çekim yapıyor gece hepsi berbat...

• Beğen
N'name

N'name

Üye
amacın güzel kaliteli fotoğraf çekmek ise ve bu senin hobinse elbetteki ne kadar iyi olursa olsun bir telefonun bu ozellıgı sana az gelecektir... bence güzel bir smartphone al yanında da ıyı marka bır fotograf makınası hem artık cok güzel modeller var nesı tuğla?... hem ne olursa olsun telefonlar gündüz güzel çekim yapıyor gece hepsi berbat...

Bak arkadaşım sen hiç N8 ile bir gece çekimi yaptınmı ? Bu 1 Ayrıca çoğu fotoraf makinası tuğladır Buda 2 :d:

dufy85

dufy85

Üye
ben yaptım ve okadarda abarttığın gibi bi durum yok.
slr makine kadar olması mümkün değil telefondaki kameranın
tabiki hobinse foto çekmek alıcan düzgün bi slr makine bakıcan keyfine

mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
SLR makinalar en az 1500 adam akıllı bişey :O ya aslında alcağım makina bu olmayabilir. Başka alternatiflerimde olabilir. Ayrıca fotoğraf çekmeyi de seviyorum. O makinanın ayrı bi havası oluyo boyunda durunca :) Tuğla gibi hissettirmiyor yani :ehe

dufy85

dufy85

Üye
derdin havaya girmekse başka :D

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar tamamda bu herkese göre farklıdır.Örneğin ben yanımda fotoğraf makinası taşımayı hiç sevmem çünkü ağırlık yapar.Alırım cep telefonumu hem 12mpx foto çekerim ,Müzik dinlerim,oyun oynarım, vs vs Bu neden le benim düşüncem N8. Üzgünüm ama cebimde bir tuğla taşımak istemiyorum :d: Mustafa arkadaşım ikisinin hızıda 680 mhz dir.

+1000

----------Eklendi @ 17:43:26 ---------- Yazıldı @ 17:39:58 ----------

SLR makinalar en az 1500 adam akıllı bişey :O ya aslında alcağım makina bu olmayabilir. Başka alternatiflerimde olabilir. Ayrıca fotoğraf çekmeyi de seviyorum. O makinanın ayrı bi havası oluyo boyunda durunca :) Tuğla gibi hissettirmiyor yani :ehe

Dostum git bi n8'in fotolarına bak ve gör nasıl çektiğini, profesyonel bi makine gibi çekmiyor fakat normal makineleri aratmıyor da.

dufy85

dufy85

Üye
evet standart digitaller kadar iyi fotoğraf çektiği söylenebilir ;)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abicim amma çok güveniyosunuz şu nokıa ya artık eski nokıa yok artık tabanlar değişti symbian 3 müş telefonda nette gezerken bekleme ekranlarında sorunlar var telefonun kendisinin açınıp kapandığına şahit olabiliyorsun...Detaylı inceleme dersen Donanum haber cep telefonları videolardan n8 ve c7 videolarını izleyip dediğimi anlayacaksın...Bu devirde nokıa alınmaz bak sonra pişman olursun:nono:

maxicepmerik

Üye
n97 imi satıyorum netbook alıcam 6 ay kullanıldı jeletini dün çıkardım kutusu filan herşeyi yerinde alacak olan hemen pm atsın yoksa telefoncuya satacam fiyatı 545 tl dir
foto makina alıcaksın telefonun üzerinde 8 mp? sanki biraz fazla yine sen bilirsin n97 5 mp + kızağı da c7 olmayan bişey

61semih

61semih

Üye

+1000

----------Eklendi @ 17:43:26 ---------- Yazıldı @ 17:39:58 ----------

Dostum git bi n8'in fotolarına bak ve gör nasıl çektiğini, profesyonel bi makine gibi çekmiyor fakat normal makineleri aratmıyor da.

kardesımtamam suanda pıyasada olan telefonlar arasında en ıyı foto ceken n8 kabul ama bır fotograf makınesının yerını alamaz sonucta.alabılmesı ıcın fot.makınesının butun donanımlarının o telefonda olması gerekıyor.n8den sonra sanırım se arc nın kamerası ıyı 8mp fakat sanırım ıcınde cmos sensoru var telefonda :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...