Hangisini Almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_gangbanger_

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini Almalıyım
Arkadaşlar verdiğim linktekilerden içlerinden en iyisi sizce hangisi daha yüksek fiyatlı daha marka bir mp3 player almayı ben de isterdim ama şu ana kadar 4 tane bozup parçaladığım ücreti dolgun aletlerden sonra bu fiyata olanları almak zorundayım :bilmem:

 


Bora

Bora

Üye
Doğukan Bence sen telefonunu değiştir sgh-i550w al kendine birtane mp3 te dinlersin wifi de kullanırsın navigasyonda var hemde sadece 400tl
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
1. ürünün ekran boyutu büyükmüş ama çok deil bence 4. olanı al fakat imkanın varsa Bora kardeşimizin sözü daha doğru
 

_gangbanger_

Üye
    Konu Sahibi
İyi de ben sadece mp3 player istiyoeum telefonum da var Nokia 6300 :S benim soruma cevap istiorum ben ...
 
wertuy07

wertuy07

Üye
PIRANHA RIDER PLUS 2GB MP3 ÇALAR bence en iyisi iclerindekilerden ama paran varsa sony yada daha kaliteli olanlarından alabilirsin
 
elive

elive

Emekli Yönetici
Arkadaşım bence bu 4 ünüde alma sana tavsiyem Creative veya Philips olabilir. Bu markaların piyasada çok uygun fiyatlı MP3 playerlerini bulabilirsin. Örneğin Creative ZEN 2GB 49 tl!

Bol müzikli günler.. :)
 

batman19

Üye
amatör müzik dinleyicileri oldugunuz belli...bunların hepsi çöptür...alacaksan cowon-iriver-trekstor yada meizu alacaksın ki ses kalitesini göreceksin...yanında birde cx300 II yapıstıracaksın ve hayatında dinlemedigin kadar iyi ses kalitesi alırsın...kulaklık cx 300:II dedim ama paran coksa bende alternatif cok
 
elive

elive

Emekli Yönetici
evet cowon çok iyidir ama fiyatı biraz yüksektir. meuzi dersen next-meuzi işbirliğiyle mp3-mp4 bulabilirsin. ortalama 130 tl fiyatı var.
 
djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar 90 desibel kulaklık sesi sizce yüksekmi yoksa düşükmü desibelden anlayanlar yorum yazsın
 
elive

elive

Emekli Yönetici
90 db kulaklık için az bir ölçüt.. kulak içi tarzı kulaklık için 102 yeterli normal tarz classic için 106-108 db kulaklıklar almanı tavsiye ederim..
 
Salihyet

Salihyet

Üye
mp3 player alma bence , telefon almanı tavsiye ederim.. :)
 
fodder

fodder

Üye
Mınton mmp 3078 2 gb portatif mp3 çalar
 
BktsBcr

BktsBcr

Üye
her zaman için ipod al derim ama madem bunlardan birini alacaksın 'MINTON MMP 3078 2 GB PORTATİF MP3 ÇALAR' al derim.:oke: bi aralar bende kullanmıştım minton..
 
elive

elive

Emekli Yönetici
arkadaşlar minton markasını kötülemiyorum ama ses konusunda ne kadar geçmişi olan bir marka? herkes özgür ama yine vurguluyorum uzun ömürlü ve kaliteli ses (yüksek ses başka kaliteli ses başka) creative, sony (bazı modelleri), cowon (bulman biraz zor Türki yede) şiddetle öneririm..

ayrıca telefonla kıyaslamayın bu tür cihazları hem telefonların canım şarjları çok çok çabuk bitiyor, hem mp3 playerdeki kaliteyi bence zor veriyor..herkes kendıne düşeni yapsın tel konuştursun, mp3 dinlettirsin.. :)
 
yusufb47

yusufb47

Üye
bence sony alısan daha iyi olur ama sahte sony değil mesala ben aldım şahsen bir ay kullandım sonra gitti bir daha açılmadı
 

serkan234

Üye
bence bitane w810i telefon bul mumkunse cid 49 olsun icine akustik at ipod neymis philips neymis :) sarjida 2 gün gider:)
 
samekary

samekary

Üye
''MINTON MMP 3078 2 GB PORTATİF MP3 ÇALAR'' görünüş açısından daha güzel.
 
futbol123

futbol123

Üye
bence mp4 player yarine kendine mp4 destekli telefon al
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt