Hangisini alıyım? Note 2 mi S3 mü?

note 2 bence ekran aşırı büyük ama at bile koşturursun o ekranda ayrıca batarya ömrü s3'e göre iyi ben note 2 tercih ederdim.

buradaki karşılaştırmalara bir bak ve

karşılaştırma videosunu izle.. Umarım yardımcı olur.

Note 2 daha iyi ama aldiginda otobuste falan telefonla konusma baya bi gulerler

Note 2 çok büyük yahu bildiğin tablet o yani

SkyLaBTR

Üye
tablet- telefon arası bişey... tablete çok büyük telefona da küçük diyenler için yaratılmış

Bir çıksında
Geçen hafta bir tanıdığımın note telefonun kullandım sonra kendi telefonumu elime aldığım zaman oyuncakmış gibi bir his verdi elimde çok küçük durduğunu anladım,eyer biraz alışırsanız diyer telefonların ekran boyutu ozaman kesmiyor

Tepkiler: kullanıcıadları

KayraBey

Üye
Ben note 2 alacağım insallah

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

MrExpert

Üye
Büyüklüğün önemi yoksa kesinlikle note 2 al...

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Zaten note2 ağır basıyordu. Sizinde yorumlarımıza göre note 2 yi kararlaştırdım gibi. Ama talip arkadaşın dediği gibi ilk önce gidip bi elime alıp bakıyım bi. Sonra pişman olmayayım

çok fazla büyük o yüzden bir bak dedim yoksa s3'ten daha iyi bir cihaz,şunuda unutma note 2'yi tek elle kullanamazsın

Tepkiler: Mad EagLe

amcalu1

Üye
Lg optimus g çıksın onu bir incele derim

Bende Note var şuan.Sırf ekran boyutundan dolayı Note 2 alacağım galiba.Böyle bir dezavantajı var ekran boyutunun bağımlılık yapıyor

evet,2 gün kullandıktan sonra s2 başta olmak üzere diğer telefonlar çok ufak gelmeye başlıyor insana benim başıma geldi

s2'mi satıp note almıştım sonra büyük diye geri verip s3 aldım ama s2 halan daha çok ufak geliyor bana