hangisi almalıyım lütfen yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hangisi almalıyım lütfen yardımcı olun

arkadaşlar bu iki üründen birini almak istiyorum ama android telefonlarından fazla anlamıyorum bu yüzden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum hangisini alayım yada başka bit telefon önerecek olan yardım etsin

İkisinide alma bence.LG güncelleme yönünden çok zayıf ayrıca cihazın donanımı o kadar da yüksek değil(Tek albenisi 3D ama o da nasıl bilmiyorum).Samsung ise Amerikan modeli ve onun da güncellenme işi yaş.Ayrıca fiyatı da çok pahalı.

Tepkiler: van_helsing7677

fullwar

Üye
LG'yi tavsiye ederim fakat aralarındaki fiyat uçurum. Bütçene göre değerlendir derim. 1000 liraya çıkabiliyorsan başka alternatifleride var. Galaxy S'te fena alet değildir.

Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar peki galaxy s2 bunlardan iyimidir?

fullwar

Üye
teşekkürler arkadaşlar peki galaxy s2 bunlardan iyimidir?

Sadece youtube'ta yapılan testleri izlersen yeterli olur. Şu an 1 numara.

Edit: CPU testlerinde Galaxy Nexus daha iyi. Fakat Grafik testlerinde S2 fark atıyor.

WebStyle

Üye
Zaten cep telefonu lideri şu an için benim bildiğim kadarı ile gs2. bu cihazıda inceleyin derim..

İkisi arasında dersen optimus 3d. Ayrıca ıcs güncellemesi alıcak. Donanımı fazlasıyla yeterli ayrıca çift kanallı belleğe sahip bi telefon. Ama imkanınız varsa galaxy s2 alın derim. Pişman olmazsınız..

Bence de Glaxy S2 ya da Optimus 3D. şu an için eksiği güncellme gelmemesi fakat 2012'de gelir diye düşünüyorum.

Sanırım bu 2.konu.. benim tavsiyem Optimus 3D.

ozan2020

Üye
galaxy s 2 on numara

Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşalar, paramı biriktirip galaxy s2 alayım

ikisi arasındaysa optimus 3d fakat galaxy s 2 veya ideox x5 te alabilirsin onlarda güzeldir. ideos x5 uygun fiyatta iyi performans gösterir 600tl birşey galaxy s 2 ise 1.5 milyar civarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...