Telefon Tavsiyesi Hangisi Alınmalı Sensation,Photon,Evo 3d,Optimus 3d,Vivid

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloneman5

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi Alınmalı Sensation,Photon,Evo 3d,Optimus 3d,Vivid
arkadaslar bu cihazlar arasında.kaldım
İstedigim Ozellikler
F Kalitesi
Ses Kalitesi
İntern Hızı
Ekran Kalitesi

telefon önerirken + yönlerini yazarsanız sevinirim

bosnags

bosnags

Üye
ben sana evo 3d ile lg optimus 3d den birini öneriyorum.vereceğim linkte iki telin karşılaştırması var lg ezici bir üstünlük kurmuş;) sana tavsiyem lg optimus 3d:)

Apit"

Apit"

Üye
Kardeş 3d ekrandan uak dur daha eksiği çok o paraya deymez kullanan dan duydum ekranı sabit tutup bi açıdan bakarsan anca. Telefon özelliklerine dikkat et ekran lcd mi amoledmi? anlatımlı videoları izle

Apit"

Apit"

Üye
Zira ben sensation ve s2 arasında kalmştım sensation ekran çözünürlüğü dah iyi özelliklerde ama donanım habrde inceleme videosunda sensation ekran çözünürlüğü fazla olmasına rağmen s2 den geri pikselleri belli diyordu bunn sebebi lcd ekran kullanması ve samsungun samoled plus ekran kullanması

serif55

serif55

Üye
Aciliyeti yoksa yakın bir zamanda gelicek olan SE Xperia S i tavsiye edebilirim kardeşim telefonda yok yok.

mancukya

Üye
Sony cikaracagi teller gercekten harika paraniz varsa aceleniz yoksa Samsung, Htc ve sony yeni modelleri bekleyin 1500 2500 arasi para yatiracaksiniz bari son sistem degecek bir tel olsun.
Gerci S2 ve Htc evo3d kötü degiller ama yenileri geliyor Lgnin sorunu yalanci bir firma olmasi adam gibi yazilimci bulmaktan acizler ama bootloder kitlemiyor ve Cynaogen icin yardimci oluyorlar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy SII :oke:

aloneman5

Üye
    Konu Sahibi
sadece yazdığım modeller arası tercih yapacağım
bütcem bu kadar ve telefonsuz beklemek istemiyorum sony ler pahalı oluyor.
lg güncelleme yapmasa bile sağlam üretiyor 2x imi sadece foto kalitesi için sattım onun dışında ne atrix ne sensation ne evo ne optimus 3d hiç biri hız konusunda,oyun performansı konusunda ekran parlaklığı konusunda geçemez

whymee

whymee

Üye
evo 3d süper bir cihaz yada sonny xperia arc s al 2 side MÜKEMMEL telefon suan evo 3d den giriyorum internette bilgisayarda dolasır gibi hızlı ve flash içerikler sorunsuz açılmakta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt