MasteLaa
Üye
Aynı değil kardom demek istediğim Tegra3 ün içinde zaten GPU'su yanlış mı anlatıyorumCpu islemci gpu grafik islemci ayni degil
Aynı değil kardom demek istediğim Tegra3 ün içinde zaten GPU'su yanlış mı anlatıyorum
Ugur aciklamis kardom simdi anladim pardon
Cpu da setin içinde GPU'yu barındırıyor zaten aynı anlama geliyor
- - - Eklendi - - -
One X için buna karar vermek zor bence ki gelecekteki oyunları görmek isterim..Bu arada Nvidia diye niye kullanılsın sonuçta Google ve ou ellerinde Adreno 320 mi yok ki ? Batarya konusunda öyle sıkıntılı zaten.
kafiyeli olmuş rap söyler gibi okudum
Estafirulah kardom
Ugur aciklamis kardom simdi anladim pardon
Öyle böyle değil de ben Adreno 320'nin abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum..Konsol seviyesi'de bence o kadar kolay değil.adreno 320 ile konsol hem maliyetli hemde (bence) sacma olur.nvdia ya ozel oyunlar varken hem kai platformuyla yaklasik 20 ila 25 dolar arasindaki fiyati 15 dolara cekmislerken adreno kullanmak iyi olmaz ayni zamanda tedarik de onemli.nvdia her keze satis yapiyo,uretim cok fazla ve tegraya cok fazla yatirim yapiyo.
Ohaharbiden ya dikkat edince cok kafiyeli sair gibi adamim
Arkadaşlar konuyu GPU Karşılaşma konusuna çevirdiniz
10 sayfa sana 1 sayfa bize
vaniks !
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhihihid
- - - Eklendi - - -
arkadaşım bu batarya konusunu ne kadar uzattınız ya ful telefonla yüksek boyutlu online oyun oynarken bile 5-6 saat gidiyor şarzı telefona hiç dokunmazsam 3-4 günü çıkartıyor
Bence hac zamanina kadar yeni nesil iphone tanitilmis olacagi icin onu gordukten sonra karar ver hac ekim ayi sonuna kadar suruyor o yuzden babanin hacdan donusu kasimin ilk haftasi olur. Buyuk ihtimalle yeni nesil iphone cikmis olur.
arkadaşım bu batarya konusunu ne kadar uzattınız ya ful telefonla yüksek boyutlu online oyun oynarken bile 5-6 saat gidiyor şarzı telefona hiç dokunmazsam 3-4 günü çıkartıyor
Denedin mi hic dokunmadan ?
denedim ki yazıyorum
bekle resmini çekiyim
yok votmen kulaklıgı gibi ama kalite güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?