Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

WP ama daha gelişmemiş bir işletim sistemi tamam hızlı gelişiyor olabilir ama şuanda gelişmemiş android desen 18 ay değil sürekli destek veren bir işletim sistemi tamam marka destek vermeyebilir ama custom romlar sayesinde son android versiyonunu yükleyebiliyorsunuz tabi donanım yettiği kadar

2016'ya kadar nokia almam

- - - Eklendi - - -

RR2 sende sorun ben muzik aciyorum pop play bide oyuna giriyorum. Bide guc tasarrufunda beya

- - - Eklendi - - -

Ben simdi alacak olsam lumia alirdim. Eksiklerini giderirdim. Yazilimcilik okuyorum

ram doluyor telefonda problem yok,biz yazılımcılık okumuyoruz

Türe

Üye

Tarih de netleşmiş Evet WP'nin en az bir 2-3 yıla ihtiyacı var sanırım

Konu Sahibi

objektif olmaları için lumia 920'yi almaları gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Tarih de netleşmiş Evet WP'nin en az bir 2-3 yıla ihtiyacı var sanırım

olmaz olurmu ya mağaza bom boş yahu

Türe

Üye

objektif olmaları için lumia 920'yi almaları gerekiyor

- - - Eklendi - - -

olmaz olurmu ya mağaza bom boş yahu

Yok bomboş değil ama yeterli değil şu an , dediğim gibi ya global uygulamaları çabuk yayınlayacaklar ya da en az 2-3 yıl lazım

Türe

Üye
Kesinlikle Ama şuu çekirdek uyumu çok hoş be bir de people hub

Almanya romunu silmeseydin ram falan sıkıntı olmazdi beya. He S3 eksigi ne biliyormusun pop play + muzik + rr2 aciyorum ya video izlenmiyor sesler karismasin diye ya muzik dinleyecen yada video izleyeceksin :

- - - Eklendi - - -

Video ekranda kaliyor yine

Konu Sahibi
Almanya romunu silmeseydin ram falan sıkıntı olmazdi beya. He S3 eksigi ne biliyormusun pop play + muzik + rr2 aciyorum ya video izlenmiyor sesler karismasin diye ya muzik dinleyecen yada video izleyeceksin :

tamam 4.0.4 Türkiye romu var işte almanya romuyla aynı sadece vodafone uygulamaları yok

Türe

Üye

Aynı anda hem müzik hem video Gerçi androidden multitasking 0 ama neyse.

- - - Eklendi - - -

tamam 4.0.4 Türkiye romu var işte almanya romuyla aynı sadece vodafone uygulamaları yok

talip senin cihaz operatör üzerinden alınma sim free di mi ?

Konu Sahibi

onu bir ben beceremedim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

evet vodafone'dan alınma ama sim free

Yazilimcilik zor is bea bir kod yaziyorsun sonra hoca diyo bunu dahada kisaltin diyor ugras dur sonra Bu uc telefondan birini dersen one x derim. Iphonu 1 hafta kullanamazsin j.b siz widget felanda yok

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Vodefone eklentileri var onlarida hallettim zaten. Video acarsan muzigi kısıyor video oynuyor video durunca muzik devreye giriyor.

Türe

Üye
Vodefone eklentileri var onlarida hallettim zaten. Video acarsan muzigi kısıyor video oynuyor video durunca muzik devreye giriyor.

Biraz saçma olmuş ama biraz da mantıklı

Yazilimcilik zor is bea bir kod yaziyorsun sonra hoca diyo bunu dahada kisaltin diyor ugras dur sonra Bu uc telefondan birini dersen one x derim. Iphonu 1 hafta kullanamazsin j.b siz widget felanda yok

Valla eğer paran varsa marketten uygulama almak için hiç jb'e filan gerek yok krallar gibi akarsın

Konu Sahibi

evet,pop up play ama internetten izlenen videolarda olmuyor sanırım şahsen youtube'ta bulamadım da

- - - Eklendi - - -

Biraz saçma olmuş ama biraz da mantıklı

Valla eğer paran varsa marketten uygulama almak için hiç jb'e filan gerek yok krallar gibi akarsın

JB siz iphone'u hayal edemiyorum her şeye para verirsen bir iphone parası daha verirsin

Türe

Üye
E ama çok güzel uygulamalar var Androidde onların yarısı olsa ühüüü ..

Konu Sahibi
E ama çok güzel uygulamalar var Androidde onların yarısı olsa ühüüü ..

evet,birde adamlar playstation gibi telefon yapıyorlar o zamanın hiçbir oyununu kasmıyor

- - - Eklendi - - -

Para ne gezer beya?Benim tek kar yaptigim nokta bu cihaza 1000 lira verdim.

- - - Eklendi - - -

Bende S2 vardi telefonu 2 hafta kullanabildim sadece

s3'ü 1.000 TL ye nereden buldun ?

fatihe katılıyotum maşallah gömlek değiştirir gibi telefon değişiyorsun.bu arada fatih senseyi s3e at kasıntuyı görürsün demiş neden?
soruna gelecek olursak 4s alma çünkü forumda symbinaize demişti şu yeni spiderman oyunumuydu neydi tam hatırlamıyorum kasma var ramdan dolayı galiba diyordu

galaxy note2ye ne dersin

Tepkiler: MasteLaa
    Konu Sahibi

büyük olmasa hayır demem

ya one x yada iphone 5 ama one x ten se iphone 4s sanki daha iyi ya ?

- - - Eklendi - - -

fatihe katılıyotum maşallah gömlek değiştirir gibi telefon değişiyorsun

hepsinin bir nedeni var ve hiç birinde zarar etmedim

s2 yi neden sattım ? : s2 yi 750 TL ye almıştım ve 950 TL'ye teklif geldi
note'u neden geri verdim : s2 kadar performanslı değildi ve çok aşırı büyüktü
s3'ü neden değiştiriyorsun : annem heves etti bana ver sana başka alırız dedi

Türe

Üye

kimse benim gibi değiştiremez şu an 12. telefonum son 2 yılda Sense 4 çok ağır ve bunu s3 kaldırmaz o donanımla

O oyunda optimize sorunu var 4s ten kaynaklı değil GTA 3 de aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...