hangi telefonu önerirsiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
hangi telefonu önerirsiniz??
arkadaşlar merhaba.. şuan k750i kullanıcısıyım. ve yeni bir telefon almak istiyorum.. istedigim, wi-fi li , 5mp kameralı , dokunmatik , güzel bir telefon almak.. ayrıca online br oyun olan ogame hastasıyım ve heryerden girmek istiyorum.. arkadaşımın i900 ü var ve onu önerdi.. msn ve ogame ye istedigi heryerden int paketi ile girebildigini söyledi.. şuan dışarıda 850lira civarında.. yalnız konuştugum avea bayisinde bu telefonun artık üretilmedigini söylediler.. kafamı karıştırdı bu açıkçası.. acaba bir problem ya da kullanıcılardan şikayetlermi geldi de üretilmiyor artık yoksa eskidigi içinmi? max. 900 lira verebilrim.. i900 kullanıcıları ve sizlerden önerilernizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler...

haltie

haltie

Üye
n95 8gb tarif ettin buna fiyatta dahil

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
nokia düşünmüyorum açıkçası..

--------------- Ekleme ---------------

açıklama dedigin böyle olur işte ;)

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
i900 alma bence .. alırsan Samsung İ8910 al.. bide İphone öneririm bende almayı düşünüyorum :D

Neverex

Üye
Bence Nokia dan şaşma.5800 al derim :oke:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kım ne derse desın ben samsung d900i den sasmam

futbol123

futbol123

Üye
bnce 5800 al hem fiyatı uygun hemde özellikleri

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
i900 alma bence .. alırsan Samsung İ8910 al.. bide İphone öneririm bende almayı düşünüyorum :D

asıl en çok istedigim tel omniaHD de o da 1.5 milyar be abi :D bu 800lira

yarı yarıya yani..

bizde ögrenciyiz be abi etimiz budumuz ne :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen telefon tavsiyesi istemişsin ama baştan kararını vermişsin..o zaman konu açmana gerek yoktu ki..

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
daha çok i900 hakkındaki fikirlerinizi ögrenmek istedim.. ama kafama yatan önerilere de açıgım tabiki..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
omnia da güzel tavsiye ederim ama pahalı..

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
850 liramış çok pahalı degil aslında özelliklerie göre.. 900liram var şuan .. o parayla alınabilecek en uygun telefonu arıyorum işte:)

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
samsung omnia pro'ya da bak bi istersen o da güzel bi telefon 750tl civarında

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
omnia pro yu hiç duymamıştım.. önerin için sagol bi bakıyım :)

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar merhaba.. şuan k750i kullanıcısıyım. ve yeni bir telefon almak istiyorum.. istedigim, wi-fi li , 5mp kameralı , dokunmatik , güzel bir telefon almak.. ayrıca online br oyun olan ogame hastasıyım ve heryerden girmek istiyorum.. arkadaşımın i900 ü var ve onu önerdi.. msn ve ogame ye istedigi heryerden int paketi ile girebildigini söyledi.. şuan dışarıda 850lira civarında.. yalnız konuştugum avea bayisinde bu telefonun artık üretilmedigini söylediler.. kafamı karıştırdı bu açıkçası.. acaba bir problem ya da kullanıcılardan şikayetlermi geldi de üretilmiyor artık yoksa eskidigi içinmi? max. 900 lira verebilrim.. i900 kullanıcıları ve sizlerden önerilernizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler...
sorunsuz bir cihaz kullanımı güvenilir yetkili destek ve daha bir çok avantaj için vazgeçilmez piyasanın tek kralı NOKIA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...