Telefon Tavsiyesi Hangi telefonu almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtenes

mhmtenes

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu almalıyım ?
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum fiyat aralığım maksimum 1500 tl aklımda şu anda general mobile discovery elite ve casper via v8 var sizce hangi daha iyidir ? veya başka önerebileceğiniz telefon varmı ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
g2

98farom98

98farom98

Üye
G2 olabilir samsung s4 felan düşünürsen olabilir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Via V8 veya G2 ile Nexus 5

Fenomenon

Fenomenon

Üye
via v8 alma çünkü donanım olarak gmd 2'nin aynısı. gmd 2 888 lira
gmd elite, LG G2 veya nexus 5 düşünebilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
via v8 alma çünkü donanım olarak gmd 2'nin aynısı. gmd 2 888 lira
gmd elite, LG G2 veya nexus 5 düşünebilirsin.
Metal çerçeveli ama tasarım olarak kaliteli. Bence buda önemli bir artı gmd 2 s5 yara bandı tasarımından :kotu:

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Metal çerçeveli ama tasarım olarak kaliteli. Bence buda önemli bir artı gmd 2 s5 yara bandı tasarımından :kotu:
dün via v8'i inceledim tasarım ve malzeme kalitesi çok iyi ama arada çok fark var biri 888 lira diğeri 1200 lira. v8 %35 daha pahalı gmd 2'den.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
oznkrts

oznkrts

Üye
1500 liraya android bi telefon istiyorsan not 3 veya htc ye bak netten ucuza bulursun

0MG90

0MG90

Üye
M7, S4, G2 veya N5M7, S4, G2 veya N5

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öneri yapmak için öncelikle isteklerinizi ve beklentilerinizi bilmek lazım.
Oyun, internet, müzik, fotoğraf, stabilize, güncelleme desteği vs vs.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Xperia z1 g2 n5 lumia 1020

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
mhmtenes

mhmtenes

Üye
    Konu Sahibi
Öneri yapmak için öncelikle isteklerinizi ve beklentilerinizi bilmek lazım.
Oyun, internet, müzik, fotoğraf, stabilize, güncelleme desteği vs vs.
Telefonu oyun için fazla kullanmam sadece internet için kullanırım bide fotograf çekme gibi işlemler için Lg G3 1400 civarı buldum nette ama ısınma sorunu var diyorlar

oznkrts

oznkrts

Üye
1400 e bence al nede olsa oyun oynamıyosun

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Note 3 öneriyorum ben. Tabi o fiyata bulunur mu bilemem ama internette paralel ithalat bulabilirsin. Note 3 çok iyi bir seçim olur.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
O yazdigin telefonlarin ikidinede ben para vermem. Git g2 al veya nexus 5 xiaomi beklerim dersen beklemeye deger mi4 alirsin :-)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu oyun için fazla kullanmam sadece internet için kullanırım bide fotograf çekme gibi işlemler için Lg G3 1400 civarı buldum nette ama ısınma sorunu var diyorlar
İnternet , sosyal medya ve kamera konusunda lumialara bakabilirsiniz. Özellikle 1520 tavsiyemdir. Hem geniş ekran, hem uzun pil ömrü, hem Microsoft'un amiral tabir edilen cihazı. Ayrıca güncelleme desteği kolay kolay kesilmez.
Isınma sorunu günümüzde ki akıllı tabir edilen tüm cihazlar da var. Her cihaz kullandıkça ısınıyor. 3g internet ve gpuya ağır yük bindiren oyunlar cep telefonunu kalorifer yapmak için idealdir.
Bir teknoloji marketinde tüm arkadaşlarımızın önerdiği cihazları inceleyiniz. Aklınıza yatan cihazı alın;)

ByKatre

ByKatre

Üye
g2 kesinlikle güzel telefon :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sana lumia 1020 iyi gider cok fotograf cekiyosan ustelik indirimi de var 1300 E KADAR dustu galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt