1400 civarı 16 Gblik LG G3 görmüştüm almak istiyorum fakat ısınma sorunu var diyorlarG2 olabilir samsung s4 felan düşünürsen olabilir
Metal çerçeveli ama tasarım olarak kaliteli. Bence buda önemli bir artı gmd 2 s5 yara bandı tasarımındanvia v8 alma çünkü donanım olarak gmd 2'nin aynısı. gmd 2 888 lira
gmd elite, LG G2 veya nexus 5 düşünebilirsin.
dün via v8'i inceledim tasarım ve malzeme kalitesi çok iyi ama arada çok fark var biri 888 lira diğeri 1200 lira. v8 %35 daha pahalı gmd 2'den.Metal çerçeveli ama tasarım olarak kaliteli. Bence buda önemli bir artı gmd 2 s5 yara bandı tasarımından![]()
Telefonu oyun için fazla kullanmam sadece internet için kullanırım bide fotograf çekme gibi işlemler için Lg G3 1400 civarı buldum nette ama ısınma sorunu var diyorlarÖneri yapmak için öncelikle isteklerinizi ve beklentilerinizi bilmek lazım.
Oyun, internet, müzik, fotoğraf, stabilize, güncelleme desteği vs vs.
İnternet , sosyal medya ve kamera konusunda lumialara bakabilirsiniz. Özellikle 1520 tavsiyemdir. Hem geniş ekran, hem uzun pil ömrü, hem Microsoft'un amiral tabir edilen cihazı. Ayrıca güncelleme desteği kolay kolay kesilmez.Telefonu oyun için fazla kullanmam sadece internet için kullanırım bide fotograf çekme gibi işlemler için Lg G3 1400 civarı buldum nette ama ısınma sorunu var diyorlar
sana lumia 1020 iyi gider cok fotograf cekiyosan ustelik indirimi de var 1300 E KADAR dustu galibaTelefonu oyun için fazla kullanmam sadece internet için kullanırım bide fotograf çekme gibi işlemler için Lg G3 1400 civarı buldum nette ama ısınma sorunu var diyorlar
1.400'e G3 gördüysen kaçırma.1400 civarı 16 Gblik LG G3 görmüştüm almak istiyorum fakat ısınma sorunu var diyorlar