arkadaşlar öncelikle hepinize slm mustafa kardeşime aynen katılıyorum ve böyle telefonun 5800 ALLAH belasını versin diyorum başka birşey demiyorum-bende bir iki rezaletini sayayımda diğer arkadaşlar bilinçlensinler : kamera çekimi 15 inci dakikada donuyor ve haliyle telefonu kapatamıyorsunuz hatta ve hatta mecbur kalıp bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorsunuz ve haliyle çektiğiniz video siliniyor,arka kapak gevşedi,ekrana dokunduğum zaman sol alt taraflara doğru yani seçenekler veya çıkış yapacağım zaman ekran o kısımlarda içeriye geçiyor dokunduğum zaman ekran hafiften içeriye geçiyor yani anlicağınız ekran gevşedi anasını satim,birde video izlerken bazen telefon açılıp kapanıyor ve ekrana sanki tüpü bitmiş televizyon gibi rengarenk çizgiler çıkıyor,bazende telefonu sabah işe giderken açacağım zaman açılmıyor şöyle yani açıyorum telefonu ekranda duvar kağıdı çıkıyor fakat simgeler kısayollar yüklenmiyor gelmiyor ekrana mesela şebeke ismi falan saat vs gelmiyor BEN teknolojiyi çok yakından takip ederim ve elektronikçiyim ben bile düştüm SİZ DÜŞMEYİN ARKADAŞLAR ALMADAN ÖNCE KASA AÇIKLIĞINA DİKKAT ETTİM FAKAT YİNEDE ZORT OLDU TELEFON.... ŞİMDİ 250 VERİYORLARR....
----------Eklendi @ 22:48:07 ---------- Yazıldı @ 22:43:38 ----------
telefonu öylesine hiçbirşeyi yokmuş gibi götürüyorum 250 veriyorlar bu kadar zararda olmaz ne yapacam bilmiyorum
5800