zZz...
Üye
-
Konu Sahibi
-
kesinlikle HTC DESIRE HD gerisine beś basar
s2 şıkda androidde mukemmel ama oyunlarda falan yine canını sıkarsa arada bilemem... iphone 4 almak daha mantıklı bnece tabi jailbreak yaparsan yapmam diyorsan eğer s2 ++++++++++++++
Arkadaşlar Son Kararınız Nedir En Geç Haftasonuna Kadar Almam Gerekiyor Şuan İzinliyim Hangisini Alayım ? Çoğunluk S2 Diyor Ama Çok Kararsızım Bu Arada iPhone 3G (8 GB) ' ımı 1 saat Önce 570 TL '
ye Sattım
Şuan Telefonsuzum Tam 1.700 TL Civarında Nakit Param Var. Açıkçası Kolay Kazanılmıyor Para Bilirsiniz Yanlış Karar Almamam Lazım Ekim Ayında iPhone 4 ''s'' Çıkıcak Diyorlar O yüzden Beklesemmi
Diyorum Ama Telefonsuzum
Lazım Olacak İzinliyim Diye Telefonumu Kapatmıştım. 1 saat Öncede Sattım Bu Hafta Pazar Gününe Kadar Zamanım Var Ama Yakınlarım Merak Etmesin Diye Telefon Kullanmak Zorumdayım
Kullanan Kişiler Varsa Yazabilirmi
Arkadaşlar 4 tane Sağlam Telefoncuyu Arayıp Sordum Genel Olarak Hangi Telefon Satılıyor Diye Bi Telefoncu Şöyle Söyledi
iPhone 4 , Blackberry bold 9780 (Genelde Beyaz Alınıyor) Bunları Gençler Modaya Uymak İçin Alıyorlar ve Sözde Havalılar ya 1 ay sonra bazıları Yere Düşürüp Kırıp Garantiye girermi diye
SoruyormuşGarantiye Girmeyincede Kırıldığı Telefonu Satıp Yeniden Sıfırını Alıyormuş. Bilgilerini Aktarıp Kullanıyorlarmış İçindeki Kullandığı Hafıza İse 16 GB ' tan Sadece 1 GB Geçmez Diyor
TelefoncularBazılarınınki Garantiye Girdiğinde Garantinin Süresine Dayanamayıp Yenisini Alıyormuş. Yazık Millet Telefon Bulamıyor Bunlar Har Vurup Harman Savuruyor
Telefondan Anlayanlar İse Başta Samsung Galaxy S2 , HTC EVO 3D , iPhone 4 (32 GB) Alıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?