Hangi Telefonu alıyım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5498

yunus5498

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu alıyım???
Beyler Sony Xperia U mu alayım yoksa LG E900 Optimus 7 mi?
Bir ricam olucak android ve wp karşılaştırması yapmayın çünkü wp yide inceledim çok kullanışlı uygulamalarıda bana yeter.Donanım olarak önerseniz özellikle ses kalitesi bakımından hangisini almalıyım??

Sony Xperia U:

LG E900 Optimus 7:

Jitou

Jitou

Üye
Bence Sony Xperia

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Xperia U yaklaşık olarak 800 TL ve hafızası ciddi problem oluşturuyor.Onun yerine Neo V'yi öneririm.Eğerki illa Optimus 7 mi Xperia U mu dersen ben Xperia U derim.LG'nin hiç bir modelini önermem en azından şimdilik.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
LG nin özelliklerine bakılıp alınır genelde ama bana kalırsa şahsi görüşüm LG sadece kağıt üzerinde telefon yapıyor.Bu ikisi arasında Xperia U derim ama 4 gb hafıza sana yeteceğini düşünüyorsan.4 gb hafızanında zaten 1.5-2 gb ı sistem dosyaları bunu da belirteyim..Ben Neo V veya Xperia Sola almanı öneririm..Motorola Atrix'e de bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
LG nin özelliklerine bakılıp alınır genelde ama bana kalırsa şahsi görüşüm LG sadece kağıt üzerinde telefon yapıyor.Bu ikisi arasında Xperia U derim ama 4 gb hafıza sana yeteceğini düşünüyorsan.4 gb hafızanında zaten 1.5-2 gb ı sistem dosyaları bunu da belirteyim..Ben Neo V veya Xperia Sola almanı öneririm..Motorola Atrix'e de bakabilirsin.

Aa evet Motorola Artix bunlardan 100 lira falan daha fazla ama alabiliyorsan kesinlikle Artix'i öneririm.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Xperia derim :)

futbol123

futbol123

Üye
Xperia sola al.U nun sar değeri çok ama çok fazla 1.62 insanı hasta edicek düzeyde.

Neverex

Üye
Sony xperia u tabikide. :)

15097

15097

Üye
Xperi U.(sar değeri yüksek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt