Hangi Telefondan Alsam Yardım Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefondan Alsam Yardım Eder misiniz?
İyi akşamlar arkadaşlar.200-215 lira arası bluetoothlu-kameralı telefon arıyorum hangi modellerden alsam yardım ederseniz sevinirim..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Temiz ikinci el n73 al dostum

kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
ikinci eli ne kadardır kardeş.Bana samsung ya da nokia lazım nokialar pahallı oldugu için samsung un bi modelinden alıcam.Yinede yorum yazdıgın için teşekkür ederim..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
200 civarı bulabilirsin

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
temayla programla işim yok dersen samsung d900i al,yok ben tema oyun program istiyorum,virüslere karşı da dikkatli olurum diyorsan n73.Ha bi de wlan olsun diyorsan n80 al ! ;)

NOKİAN70

NOKİAN70

Üye
kardeş paran varsa 5730 al manyak hızlı bir telefon hem 3g hem symbian işletim sistemine sahip her işi yaparsın

--------------- Ekleme ---------------

n73 alma kardeş işletim sistemi çok berbat symbian ama sürümü farklı bazı programları yüklemiyor hata werip duruo çoğu programı oyunu herhangi bir dosyayı yükleyemio hata werio

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
L700 al..sana uyar..

Neverex

Üye
İkinci el diyecem ama sen de ikinci el istemiyotsun açıkçası ne diyeceğimi şaşırdım :cnfsd:

ardamm24

Üye
benım tercihim sony erıcsson süper telefonlar önce k790 kullandım zor durumda kaldıgım için satmıstım sonrada g705 aldım arkadasımın cok hosuna gıttı o aldı şimdi 1 yıldan berı w 595 kullanıyorum cok memnunum

sony den vazgecmem kullanan varsa ıyı blır cunku sony bır marka goruntu kalıtesı ve ss kalıtesı var

dıger özellikleri de ++++++++ SONY ERICSSON

OğuzcanAbi

Üye

nadir abi haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt