Hangi Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefon
Merhaba 2 aya telefon aliyorum Bütçem 720 TL ne tavsiye edersiniz kesinlikle android 4.0 üstü olmalı !

codblackops2

codblackops2

Üye
marka takintin yoksa gm discovery e bak derim. sağlam cihaz.

by-pegasus

Üye
üstüne bir 80 tl koy s3 mini al

ANIL

ANIL

Admin
GM Discovery fiyatı düşünüldüğünde beklentilerinizi karşılayacaktır alternatif seçenekleride değerlendirin tabi :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
S3 Mini :oke: ama ben senin yerinde olsam 2.el temiz bir s2 bulmaya çalışırdım hatta note 1 bulmaya çalışırdım :)

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery hicbiryerde bulamadim birde 2.el alirsam telefon dezavantaj olurmu hiç ?

lider63

lider63

Üye
Bu aralar gm discovery öneriyolar ama, hayırlısı :)

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery tabiki :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Gm Discovery hicbiryerde bulamadim birde 2.el alirsam telefon dezavantaj olurmu hiç ?

Sağında solunda sıkıntısı yoksa ne dezavantajı olacak, temiz cihaz bulmak lazım... İkinci el düşünürsen s2 ya da note1 üsttede dendiği gibi...
Sıfır alacaksan s3minidense, gm disc, daha mantıklı bence. Hem paranda cebinde kalır. Yakında düşer ortalığa gm disc.

İlinizi seçip, size uygun şubeyi arayıp sorabilirsiniz, bilgi almak maksadıyla.

fingerback5

fingerback5

Üye
Gm discovery yada 2. el g nexus olabilir.s3 mini de olabilir.

maskedboy

maskedboy

Üye
eğer bütçen bu ise kesinlikle gm discovery almalısın 100 tl fazla verip s3 almanın mantığı yok

fk555897

fk555897

Üye
Bence S3 Mini al. Ama General Mobile Discovery'i de incele.

123ql

Üye
    Konu Sahibi
2.EL Note (N7000) Bütçeme Uygunmu ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Düzcede 7 tane telpa bayisi görünüyor,eğer onlarda elimizde yok derlerse getirte bilirmiyiz yada telpayla iletişime geçin yazılan fiyattan alırsınız,ekonomi yapıcam diye onun 2. eline bulaşmayın