Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi Telefon
Sponsorlu Bağlantılar
123ql
Üye
Konu Sahibi
Hangi Telefon
Merhaba 2 aya telefon aliyorum Bütçem 720 TL ne tavsiye edersiniz kesinlikle android 4.0 üstü olmalı !
codblackops2
Üye
marka takintin yoksa gm discovery e bak derim. sağlam cihaz.
by-pegasus
Üye
üstüne bir 80 tl koy s3 mini al
ANIL
Admin
GM Discovery fiyatı düşünüldüğünde beklentilerinizi karşılayacaktır alternatif seçenekleride değerlendirin tabi
avcitalip
Üye
S3 Mini ama ben senin yerinde olsam 2.el temiz bir s2 bulmaya çalışırdım hatta note 1 bulmaya çalışırdım
123ql
Üye
Konu Sahibi
Gm Discovery hicbiryerde bulamadim birde 2.el alirsam telefon dezavantaj olurmu hiç ?
Sağında solunda sıkıntısı yoksa ne dezavantajı olacak, temiz cihaz bulmak lazım... İkinci el düşünürsen s2 ya da note1 üsttede dendiği gibi...
Sıfır alacaksan s3minidense, gm disc, daha mantıklı bence. Hem paranda cebinde kalır. Yakında düşer ortalığa gm disc.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlinizi seçip, size uygun şubeyi arayıp sorabilirsiniz, bilgi almak maksadıyla.
fingerback5
Üye
Gm discovery yada 2. el g nexus olabilir.s3 mini de olabilir.
Düzcede 7 tane telpa bayisi görünüyor,eğer onlarda elimizde yok derlerse getirte bilirmiyiz yada telpayla iletişime geçin yazılan fiyattan alırsınız,ekonomi yapıcam diye onun 2. eline bulaşmayın