Oğuzhan
Üye
Stoklarında kalmamış. Ne zaman gelir bilmiyorum. Ben de sipariş verdim ama ellerinde yok diye eksik gonderdiler ve hala da para iadesi yapılmadı. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.nasıl kalmadı?![]()
Stoklarında kalmamış. Ne zaman gelir bilmiyorum. Ben de sipariş verdim ama ellerinde yok diye eksik gonderdiler ve hala da para iadesi yapılmadı. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.nasıl kalmadı?![]()
bulursan bana da haber et ben de alacağımStoklarında kalmamış. Ne zaman gelir bilmiyorum. Ben de sipariş verdim ama ellerinde yok diye eksik gonderdiler ve hala da para iadesi yapılmadı. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.

bursaspormu iyi trabzon mu iyinasıl kalmadı?![]()
kime göre, neye göre?bursaspormu iyi trabzon mu iyi
hangisi iyi anlamında değil takım olarak iyimi anlamındakime göre, neye göre?
bana göreyse trabzon...
neye göre iyi işte, ölçüt ne?hangisi iyi anlamında değil takım olarak iyimi anlamında
hedef 1 milyon tıkFener bir baska konuyu okuyan uyeleri 1 kerede olsa resmi sitesine uramasını sagladıgım için mutluyum.![]()

küfür etmek bahane değil suç.4 fenerlinin ilk oyu benim zeten. maxicep uyelerini kazanmak yerine ufak tefek bahanelerle (kufur ettikleri icin, konulari gereksiz yere hortlattiklari icin, birde sahte uyelikli neydi bunu bile bahane eden var, konuya veye kisiye karsi sikayeti unutmayalim.)banlamaktan azaldi. bir kismina aman bulasmayim gerekli oldugunda girerim mantigina sahip. foruma seyrek uruyorlar.
birde okul veya iste calismaktan firsati olmayanlar var.
onlarda uyarı gerektirir bencebahane dedigim. dumduz gitmekten bahsetmiyorum. uygunsuz mesajlari kastetmistim.
kusumseyen veya argo tarzi mesajlari...
Ok.uyari baska banlamak baska... ornek yarali parmagi tedavi etmek uyaridir. yarali parmagi kesip atmak banlamaktir. onemli olan parmagi yerinde tutmakmi o parmaktan kurtulmakmi... ben banlanmadan bahsetmistim.