Hangi takımları tutuyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

hangi takımlısınız

• Galatasaray

Kullanılan: 12 57.1%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 4 19.0%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 3 14.3%
  • Trabzonspor

Kullanılan: 1 4.8%
  • Bursaspor

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eskişehirspor

Kullanılan: 1 4.8%
  • Balıkesirspor

• Sivasspor

• Mersin İ.Y.

• Başakşehir

• T.konyaspor

• Gençlerbirliği

• Akhisar BLD.

• Kasımpaşa

• Gaziantep

• K.erciyes

• Karabük

• Ç.rizespor

• Real Madrid/Barcelona/Diğer Avrupa Takımları.

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Stoklarında kalmamış. Ne zaman gelir bilmiyorum. Ben de sipariş verdim ama ellerinde yok diye eksik gonderdiler ve hala da para iadesi yapılmadı. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Stoklarında kalmamış. Ne zaman gelir bilmiyorum. Ben de sipariş verdim ama ellerinde yok diye eksik gonderdiler ve hala da para iadesi yapılmadı. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.
bulursan bana da haber et ben de alacağım :D

MaxipmaN

Üye
5-0 :naughty:

Baydırman

Baydırman

Moderator
gs geçmiş :p

SHS

SHS

Üye
Gs farkı

• Beğen
Tepkiler: Who_knoxer
maviyesil1

maviyesil1

Üye
Fener bir baska konuyu okuyan uyeleri 1 kerede olsa resmi sitesine uramasını sagladıgım için mutluyum. :ehe

maviyesil1

maviyesil1

Üye
aynen oyle uye olmasakta tiklatarak yardimci oluyorum.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
Koskoca maxicep'te 11 tanemi galatasaray'lı var veya 4 tane Fenerbahçe'li var şaşıyorum.Ben bu konuyu açmadan önce en az 60-70 oy kullanılır diye düşündüm ama yeni anladım düşünmekle olmuyor.Ama bir taraftan beyin bedava.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
4 fenerlinin ilk oyu benim zeten. maxicep uyelerini kazanmak yerine ufak tefek bahanelerle (kufur ettikleri icin, konulari gereksiz yere hortlattiklari icin, birde sahte uyelikli neydi bunu bile bahane eden var, konuya veye kisiye karsi sikayeti unutmayalim.)banlamaktan azaldi. bir kismina aman bulasmayim gerekli oldugunda girerim mantigina sahip. foruma seyrek uruyorlar.
birde okul veya iste calismaktan firsati olmayanlar var.

Baydırman

Baydırman

Moderator
premier lig isteriz :p
4 fenerlinin ilk oyu benim zeten. maxicep uyelerini kazanmak yerine ufak tefek bahanelerle (kufur ettikleri icin, konulari gereksiz yere hortlattiklari icin, birde sahte uyelikli neydi bunu bile bahane eden var, konuya veye kisiye karsi sikayeti unutmayalim.)banlamaktan azaldi. bir kismina aman bulasmayim gerekli oldugunda girerim mantigina sahip. foruma seyrek uruyorlar.
birde okul veya iste calismaktan firsati olmayanlar var.
küfür etmek bahane değil suç.

maviyesil1

maviyesil1

Üye
bahane dedigim. dumduz gitmekten bahsetmiyorum. uygunsuz mesajlari kastetmistim.
kusumseyen veya argo tarzi mesajlari...

maviyesil1

maviyesil1

Üye
uyari baska banlamak baska... ornek yarali parmagi tedavi etmek uyaridir. yarali parmagi kesip atmak banlamaktir. onemli olan parmagi yerinde tutmakmi o parmaktan kurtulmakmi... ben banlanmadan bahsetmistim.

Baydırman

Baydırman

Moderator
uyari baska banlamak baska... ornek yarali parmagi tedavi etmek uyaridir. yarali parmagi kesip atmak banlamaktir. onemli olan parmagi yerinde tutmakmi o parmaktan kurtulmakmi... ben banlanmadan bahsetmistim.
Ok.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Vay arkadaş bu adam da banlanmış

Üst Alt