Hangi Sony Ericsson Modeli?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jelatin

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Sony Ericsson Modeli?
Arkadaşlar Merhaba Telefon almayı düşünüyorum marka olarak tercihim Sony Ericsson Bütçe Olarak Max 450 lira kadar bir bütçe var Bu fiyata sıfır olarak Hangi telefonu almalıyım=?Walkmen serilerinin pek kameraları değilmiş galiba Sizce Ne almalıym K,W veya başka bir seri ve Hangi Model? Şimdiden Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
w910i
Teknosa'da peşin 399 TL
gözün kapalı al

kaptan79

Üye
bn k800i kulanımyom nasıl sence

jelatin

Üye
    Konu Sahibi
sıfır olarak w910i bulmak imkansız gibi bişey hiç biyerde yok sıfırı anca adamların elinde kaldıysa öyle w910imu w890i mi peki

Hkc

Üye
w890i onun alt modeli ama bence w910i yi bulamazsan c510 al derim 500 lira ama w910i de olan herşey var +ları da var google maps vs gibi tabi bilmiyorum o var mı w910i de ama c510'nin ses kalitesi çok güzel kamerası da cyber-shot olduğu için güzel diye biliyorum ben.C510 öneririm ama bütçeyi aşar diyorsan c510.

eldergod

eldergod

Üye
Sınırları biraz daha zorlayarak p1 veya w960i almanı tavsiye ederim :oke:

razorback31

razorback31

Üye
w890i estetik ve teknoloji bir arada :D

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
p1 olabilir

bekirbirim

bekirbirim

Üye
arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum marka olarak tercihim sony ericsson bütçe olarak max 450 lira kadar bir bütçe var bu fiyata sıfır olarak hangi telefonu almalıyım=?walkmen serilerinin pek kameraları değilmiş galiba sizce ne almalıym k,w veya başka bir seri ve hangi model? şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için :)
c510i al teknosadan hiç gözünü bile kırpma kardeşim sakın kızaklıda alma.!!
Nokıa dersende n79 dan şaşma. Güle güle kullan.!!

mertomert

mertomert

Üye
ben w890i aldım oldukça iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt