Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hangi programlar n79 a yüklenir
Sponsorlu Bağlantılar
amon35
Üye
Konu Sahibi
hangi programlar n79 a yüklenir
arkadşalar buna hangi programlar yüklenir s60 mı forumda hangi bölüm link verirseniz sevinirim
ELECTRONİC
Üye
Arkadasım mahalesef senınle ılgılenen olmas bosuna umıt etme ben daha once defalarca denedım fakat bana geri donen olmadı ama benım msnımı eklersen sana yardımcı olabılırım bysss bende bir kaç program ve tema var
34vlkn08
Üye
yaa bu n79 prgramları nerde bulunur yardım edecek bır allahın kulu yokmu bu sıtede
PalmerTech
Üye
yahu n79 programı diye birşey yoktur. s60 v3 sürümü tüm oyun tema ve programlar yüklenir,
Arkadasım mahalesef senınle ılgılenen olmas bosuna umıt etme ben daha once defalarca denedım fakat bana geri donen olmadı ama benım msnımı eklersen sana yardımcı olabılırım bysss bende bir kaç program ve tema var
Yok hocam o kadar kolay değil. Kaç gündür blzinstapp'ı, secman'ı kurmayı deniyorum ama nafile. Bu programların şu anki sürümleri n79'a kurulmuyor bir türlü.
digitalb
Üye
bende aldım 79 keşke almasaydım.hiç bir programı yüklemiyor.Vodafone de gelen internet mms gprs gibi mesajları bile bunun bir açıklaması olmalı, ne yaptımsa olmadı bu işlere yabancıda değilim.Symbian daha önce kullandım.
karanlık.aks
Üye
Bende n79 aldım S603rd programları açıyo
merthakan
Üye
n79 dan memnun degılım arkadaslar program bulamıyorum hemde bulsam yukleyemıyorum anlayamadım