hangi programlar n79 a yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

amon35

amon35

Üye
    Konu Sahibi
hangi programlar n79 a yüklenir
arkadşalar buna hangi programlar yüklenir s60 mı forumda hangi bölüm link verirseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: muzaffertanyel

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım mahalesef senınle ılgılenen olmas bosuna umıt etme ben daha once defalarca denedım fakat bana geri donen olmadı ama benım msnımı eklersen sana yardımcı olabılırım bysss bende bir kaç program ve tema var

34vlkn08

Üye
yaa bu n79 prgramları nerde bulunur yardım edecek bır allahın kulu yokmu bu sıtede

PalmerTech

PalmerTech

Üye
yahu n79 programı diye birşey yoktur. s60 v3 sürümü tüm oyun tema ve programlar yüklenir,

lütfen foruma bakınız..

centaurrrr

Üye
Arkadasım mahalesef senınle ılgılenen olmas bosuna umıt etme ben daha once defalarca denedım fakat bana geri donen olmadı ama benım msnımı eklersen sana yardımcı olabılırım bysss bende bir kaç program ve tema var

Hocam beni eklersen görüşelim. bende n79 aldım yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler..

Msn: [email protected]

moglart

Üye
yahu n79 programı diye birşey yoktur. s60 v3 sürümü tüm oyun tema ve programlar yüklenir,

lütfen foruma bakınız..
Yok hocam o kadar kolay değil. Kaç gündür blzinstapp'ı, secman'ı kurmayı deniyorum ama nafile. Bu programların şu anki sürümleri n79'a kurulmuyor bir türlü.

digitalb

digitalb

Üye
bende aldım 79 keşke almasaydım.hiç bir programı yüklemiyor.Vodafone de gelen internet mms gprs gibi mesajları bile bunun bir açıklaması olmalı, ne yaptımsa olmadı bu işlere yabancıda değilim.Symbian daha önce kullandım.

karanlık.aks

Üye
Bende n79 aldım S603rd programları açıyo

merthakan

merthakan

Üye
n79 dan memnun degılım arkadaslar program bulamıyorum hemde bulsam yukleyemıyorum anlayamadım

giray.tankisi

Üye
arkadaşım ben de de n79 var ...hiç laf etmeyin telefona kral telefon...