ertan2002
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuan uygun değilim ama ileride yönetimden talep gelirse böyle birşey onların desteği ile yapabilirim.. (web uygulaması)
mark zuckerber sanırm facebook un sahibi? hikayesini pek bilmiyorum, facebook da kullanmıyorum. Ne demek istediğini tam kestiremedim ama.. Büyük güç olmak istemiyorum sadece insanlar için kullanışlı, türk yazılımlarının artması ve bitirme projemi tamamlamak istiyorumşuanlık bu.. ilerisi için yorum yapamam..
Cevaplarınız için çok çok teşekkürler arkadaşlarİlgi göstermenize sevindim
@bilkurdu1,gerçekten güzel bir proje ama ezan programını bitirme çalışması olarak verememama bu tarz bir sesli program yapacağım inşallah en kısa zamanda hatta bi kaç gün içinde başlayabilirim. Teşekkürler
@umutku84 , emulatorler gerçekten çok zor birşey ama söylediğin proje de ilginç gerçekten. Yapılabilitesini araştıracağım, bir yol bulursa bitirme çalışması olarak verilebilinir bir proje. Teşekkürler
@Sehriyar , Teşekkürler bilgiler içinbenim kafamda zaten uygulama telefona yüklendikten sonra programla otomatik olarak sd karta taşımak vardı..
@muscler, Gerçekten çok ilginç bir fikir hoşuma gittiyapılabilitesi elbette var.. Bu konu hakkında da araştırma yapacağım. Bitirme projesi için biraz kolay gibi görünüyor ama eklemeler yapabilirsem ve bu iş yapılabilinirse çok güzel olur, teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?