siz hangi müzik çaları kullanıyorsunuz?
Legendary_484 Üye Konu Sahibi Hangi Müzik Çalar'ı kullanıyorsunuz? siz hangi müzik çaları kullanıyorsunuz?
Legendary_484 Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Nokia C5-03'ü Aldığımda Kendisiyle Gelen Mp3 Playeri Genişletmek için tıkla ... .
Legendary_484 Üye Konu Sahibi tunewiki yi yeni yükledim stereo genişletme zamanlı kapanma ha bide kırmızı tuşa basınca kapanmasa 10 numara
tunewiki yi yeni yükledim stereo genişletme zamanlı kapanma ha bide kırmızı tuşa basınca kapanmasa 10 numara
ZaZuM Üye By_GaBLiN' Alıntı: Nokia C5-03'ü Aldığımda Kendisiyle Gelen Mp3 Playeri Genişletmek için tıkla ... zaten o dediğin orjinalı oluyo bende orjinalını kullanıyorum
By_GaBLiN' Alıntı: Nokia C5-03'ü Aldığımda Kendisiyle Gelen Mp3 Playeri Genişletmek için tıkla ... zaten o dediğin orjinalı oluyo bende orjinalını kullanıyorum
KırcalıHolding Üye kulaklık dinlerken alon mp3 normal dinlerken power mp3 5+1 e bağlayınca lcg jukebox
Legendary_484 Üye Konu Sahibi eren3546' Alıntı: Power mp3 tek geçerim i8910 HD ile tam uyumlu Genişletmek için tıkla ... Onu bilmem de 5800in kendi çalarından iyi değili
eren3546' Alıntı: Power mp3 tek geçerim i8910 HD ile tam uyumlu Genişletmek için tıkla ... Onu bilmem de 5800in kendi çalarından iyi değili
phasan Üye lolaman' Alıntı: Nokia'nın kendi mp3 çaları ve bu çaların adı realplayer olmuyormu ya Genişletmek için tıkla ... o degil
lolaman' Alıntı: Nokia'nın kendi mp3 çaları ve bu çaların adı realplayer olmuyormu ya Genişletmek için tıkla ... o degil