Hangi Modeli Önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Modeli Önerirsiniz
iyi günler arkadaşlar ben yeni telefon almak istiyorum daha önceden 6600 ve N73 kullandım fakat onların modası geçti artık ben Nokia 5800 almak istiyorum sizde nasıl bir telefondur kullanlar varmı, tavsiye edermisiniz ? Veya başka hangi modeli tavsiye edersiniz N73 gibi program falan yüklenebilen bir işletim sistemi olan symbian gibi android te olabilir tabiki ama nokia öncelikli tercihim yardımcı olursanız sevinirim.

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Arkadaşım baştan şu Nokia bağımlılığını bırakın.Nokia da Nokia diye tutturmyşsunuz başka marka almıyosunuz.Nokianın sadece adı kaldı..Soruna gelince 5800 bana göre kötü bir telefon.Sadece uygulama yüklenebilrlik açısından filan güzel ama dokunmatiği yavaş ve algılaması için bastırman laızm yada 2 kere basman..Yani bence 5800 alma da ne alırsan al . (Dokunmatikte Samsung tercihimdir :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
5800 alma bence de dokunmtik yerine e72 filan alabilirsin eya e5 :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
61semih

61semih

Üye
farklı marka kullanmadıktan sonra nokıa nın yavaslıgını anlıyamıyorsun tavsıyem o fıyatlarda galaxy mini.basmatık degıl dokunmatık androıt ve bırcok +sı var oyun uygulama yonunden cok ıyı

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
hm tesekkür ederim kardesim haklısın baska marka kullanmadım hiç peki böyle fazla pahalı olmayan samsung varmı bildiğin android işletim sistemli :)

61semih

61semih

Üye
dedıgım model uygun gayet galaxy fıt bırazdaha 700 tl ye cıkabılırsen ace modelını alabılırsın hepsı androıt lı kapasitif ekranlı cıhazlar 500 700 tl arasında en ıyı cıhazlar bu androitlı

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
700 çok pahalı kardesim ya bana 300 civarı lazım 2. el alacam yani sıfır değil sıfır ben 1 defa aldım o hataya bi daha düşmem :)

tewatur_06

Üye
samsung wave 525 fiyatı 400 tl orta sınıf için gayet uygun tavsiye ederim baya hızlı giden bi cihaz

ali174

Üye
Nokıa E63 yada E71 2. el bulabilirsin 300-350' ye E71 bularbilirsin garanili felan E63'de 230 dan 300' e kadar var. Garantili bende alıcam E63 bi tane

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Galaxy Mini önerebilirim androidli olarak...

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Dokunmatikte samsung gerçekten çok iyi :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
evet dokunmatil olarak samsung daha iyi bende 5800ın dokunmatiqi iyi değil dediler ondan vazgeçtim acaba bu dediğiniz telefonların işlerim sistemi varmı veya nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt