Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnketHangi Marka Daha çok tercih ediliyor -Yarışma-
Tasarıma önem verseydi Z5 Compactta çerçeve kenarlarını dahada iyileştirirlerdi 4.6" telefonda insan ister istemez daha iyi 1 çerçeve istiyor.Benim almak istedigim telefon z5 c ama hadi hayırlısı
Tasarıma önem verseydi Z5 Compactta çerçeve kenarlarını dahada iyileştirirlerdi 4.6" telefonda insan ister istemez daha iyi 1 çerçeve istiyor.Benim almak istedigim telefon z5 c ama hadi hayırlısı
Bi süre sonra telefon yetersiz kalıyor . param bitincede o.c yapmak istiyon. Zaten o işlemcili telefon yetersiz kalınca max hızda çalışıp el yakıyor bide o.c yapınca elinde kalıyo
Bi süre sonra telefon yetersiz kalıyor . param bitincede o.c yapmak istiyon. Zaten o işlemcili telefon yetersiz kalınca max hızda çalışıp el yakıyor bide o.c yapınca elinde kalıyo
En iyisi telefona 6s plus 128gb ya 4.200 TL verip alana kadar iyi bir PC alıp telefon kullanmaktan vazgeçmek zaten alt seviye telefonların kastığınıkastığını ben pek bilmem. S6 alıyon noluyo? Virginty ROM kuruyon alsnaa s6 görünümlü s3