hangi isletim sisteminin oyun sistemi guclu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
artı yemısım cekırdegı susamı.. n8 gıbı telefon yok.. su n8 de uygulama destegı olsaydı eger vıber tango ne bılm vb andorıdde calısan uygulamalar n8 de olsn yemın ederım olene kadar kullanırdım. ben o telefon kadar kamerası mukkemmel hızlı dayanıklı bı telefon daha gormedım .. sattıgımada pısman oldum

- - - Eklendi - - -

Başlık öyle demiyor sana zorla iphone al diyende yok iphoneda sana bayılmıyo hangi sistemin oyun sistemi güclü yazdın bende piyasa lideri iphonedan bahsettim

ayfon bana nıe bayılsın arkadasım gerekde yok zaten ) nokıadan baskasına bayılmam ) sımdı sen kullanıosndur sevıosundur bısı demıorm bak ) telefon ıcın bırbırımıze gırmeyelm sımdı arkadasım gerek yok ) ben andorıd ve wp yı merak ettım.. ayfonun ıslemcısını ısın ıcıne katmıyorm bıle.. cunku ayfon benı hıc enterese etmedı etmezde

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Başlık öyle demiyor sana zorla iphone al diyende yok iphoneda sana bayılmıyo hangi sistemin oyun sistemi güclü yazdın bende piyasa lideri iphonedan bahsettim

olayı karşılıklı tartışmaya dönüştürmeye gerek yok,arkadaş sadece sevmediğini dile getirmiş cevabınızı eleştirmemiş lütfen olayları kişiselleştirmeyelim.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
yok ben anlamıyorm cıdden bu telefon ıcın nıe tartısma cıkar bu bıtek bızım ulkemızdemı oluyor? sımdı ben nokıa kullanıyorm dıe nıe I phone kullananları dıslıyayım? onlar ne ısraıllı ne terorıst )) hepsı turkıye cumhurıyetı vatandası dın kardeslerımız yanı :) I phone kotu demem cunku kullanmadım 3 4 gun oyle kurcaladım okadr. andorıd ıse HTC kullanma sansım oldu bole bıraz yatkın telefon ve bı sıstem. o yuzden benım ıcın oncelıklı nokıa dır. bu yuzden WP ve Andorıd gelecekde ne olur nasıl olur suan nasldır bunları kullanıcılar tarafından karsılıklı gorusler seklınde bı ınceleme altına almak ıstedım ama...

gkcll

gkcll

Üye
oyun dıye kastetmedım ben oyunla pek ısım yok oynadıgım tek oyun pes dır .. ayfon bedava verseler kullanmam gercı alırım satarım bedava verselerde ) ayfonun ekranı kucuk bıkere yanı cok basıt bı arayuze sahıp ve bana cok ıtıcı gelıyor

aynı kafadanız iphone yi telefon diye alanlara şok oluyorum teneke yaw :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
herkez ıcın demıyorm ama yuzde 70 80 kadarı bu telefonu pahalı ve sosyetenın kullandıgı ıcın alıyolar. yanı yuzde 70 ı hava atmak ıcın alıyor. bakın yıne yenılıyorm yuzde 70 ı hava atmak ıcın alıyor.. gerı kalanı donanım yazılım hakkında bılgısı var . yuzde 70 ıne sorsanız telefonun yuzde 70 lık bı ozellıgını kullanmıyodur. bunu neden soyluyorum. turkıyede durum bellı sımıtcıde bıle var bızım ulkemız zaten hava atmaya meraklı bı ulke... burdada bu seklde cevremdekı ınsanlar var zar zor gecınıyor. haftalık 4000p ye yanı 200 tl ye calısan ınsanlar tanıyorm para bırıktırıp ayfon alıcam dıolar.. neden dıorm bılmıyorm dıyolar bole herkezde var dıyolar :D yanı cvb bıle alamıyorm kısaca

Türe

Türe

Üye
Optimizasyon sikintisini donanimla gideriyorlar. Android alacaksan 1.500 tl yi gozden cikar ki canin sikilmasin (y)

-cratos

Üye
arkadaşlar
benim ati readon9000uvar intel pentıum 4 cpu 2,80ghz 1,50 ram hangi oyunları oynarım

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Android cihazlarda ram in dolmasının sebebi sen uygulamayı kapatsanda acılıyor olması örn: haritalar hep açık kapatıyorum durmaya zorla diyorum kapanıyor ama 2 dk sonra bakıyorum kendisi yeniden calısmaya baslamıs bunun nedenide uygulamanın hızlı acılması işte bu yüzden de ram dolu gözüküyor bu sistem böyle olmasa emin ol 2 gb ram in 1.5gb tan fazlası boş gözükür. ama note 2 de 1.250 mb boş ram ver gayet yeterki s3 te 400-450 mb boş yer var gayet yeterli bugüne kadar hiç bir sorun cıkarmadı takılmadı donmadı herkes android kötü diyor alırsan 600-700 liralık android kötü olur tabi git al bakalyım 1.500 liranın üstünde cihazlar android kötümü

• Beğen
Tepkiler: Türe
gkcll

gkcll

Üye
herkez ıcın demıyorm ama yuzde 70 80 kadarı bu telefonu pahalı ve sosyetenın kullandıgı ıcın alıyolar. yanı yuzde 70 ı hava atmak ıcın alıyor. bakın yıne yenılıyorm yuzde 70 ı hava atmak ıcın alıyor.. gerı kalanı donanım yazılım hakkında bılgısı var . yuzde 70 ıne sorsanız telefonun yuzde 70 lık bı ozellıgını kullanmıyodur. bunu neden soyluyorum. turkıyede durum bellı sımıtcıde bıle var bızım ulkemız zaten hava atmaya meraklı bı ulke... burdada bu seklde cevremdekı ınsanlar var zar zor gecınıyor. haftalık 4000p ye yanı 200 tl ye calısan ınsanlar tanıyorm para bırıktırıp ayfon alıcam dıolar.. neden dıorm bılmıyorm dıyolar bole herkezde var dıyolar :D yanı cvb bıle alamıyorm kısaca

aynen çok haklısın havası için alıyor lar ama avrupa insanı akıllı dır bizim ülkede ki gibi evene ekmeği zor alıp iphone kullan yoktur

usta şunu da ekleyeyim arkadaşım la bir telefoncuya girdik batarya almak için neyse ikinci el telefonların yanında ayfon vardı arkadaşım bu ne kadar dedi 900 dedi güzel telefon android telefon ları içinde en iyisi dedi hemen bozdum :)

- - - Eklendi - - -

Android cihazlarda ram in dolmasının sebebi sen uygulamayı kapatsanda acılıyor olması örn: haritalar hep açık kapatıyorum durmaya zorla diyorum kapanıyor ama 2 dk sonra bakıyorum kendisi yeniden calısmaya baslamıs bunun nedenide uygulamanın hızlı acılması işte bu yüzden de ram dolu gözüküyor bu sistem böyle olmasa emin ol 2 gb ram in 1.5gb tan fazlası boş gözükür. ama note 2 de 1.250 mb boş ram ver gayet yeterki s3 te 400-450 mb boş yer var gayet yeterli bugüne kadar hiç bir sorun cıkarmadı takılmadı donmadı herkes android kötü diyor alırsan 600-700 liralık android kötü olur tabi git al bakalyım 1.500 liranın üstünde cihazlar android kötümü

android mi evet berbat bişey şişme yapıp patlayacak önce stabil olsun ;)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
ben yıne alan ınsanların alma amacları hakkında konustum ) yanı telefon kotudur demıyormkı artık kotu telefon kalmadı zaten )

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
android mi evet berbat bişey şişme yapıp patlayacak önce stabil olsun ;)

Forumda bi konun vardı bellenin kıymetni bilin diye orda almısın 500 liralık android i 1 hafta takılmısın şöyle böyle kötülemişin al bakalım eline s3 ü htc one x i note u note 2 yi o 500 liralık android e benziyor mu android 4.1.2 ile on numara bi sistem oldu

uMTOku

Üye
Hala kasılmalar var note 2yi her gün kullanıyorum açık kaynak işletim sistemi kasacak her zaman
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Hala kasılmalar var note 2yi her gün kullanıyorum açık kaynak işletim sistemi kasacak her zaman
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Maşaallah sende de olmadık telefon yok iphone 4s iphone 5 note 2 lumia 920 :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt