matchless
Üye
artı yemısım cekırdegı susamı.. n8 gıbı telefon yok.. su n8 de uygulama destegı olsaydı eger vıber tango ne bılm vb andorıdde calısan uygulamalar n8 de olsn yemın ederım olene kadar kullanırdım. ben o telefon kadar kamerası mukkemmel hızlı dayanıklı bı telefon daha gormedım .. sattıgımada pısman oldum
- - - Eklendi - - -
ayfon bana nıe bayılsın arkadasım gerekde yok zaten ) nokıadan baskasına bayılmam ) sımdı sen kullanıosndur sevıosundur bısı demıorm bak ) telefon ıcın bırbırımıze gırmeyelm sımdı arkadasım gerek yok ) ben andorıd ve wp yı merak ettım.. ayfonun ıslemcısını ısın ıcıne katmıyorm bıle.. cunku ayfon benı hıc enterese etmedı etmezde
- - - Eklendi - - -
Başlık öyle demiyor sana zorla iphone al diyende yok iphoneda sana bayılmıyo hangi sistemin oyun sistemi güclü yazdın bende piyasa lideri iphonedan bahsettim
ayfon bana nıe bayılsın arkadasım gerekde yok zaten ) nokıadan baskasına bayılmam ) sımdı sen kullanıosndur sevıosundur bısı demıorm bak ) telefon ıcın bırbırımıze gırmeyelm sımdı arkadasım gerek yok ) ben andorıd ve wp yı merak ettım.. ayfonun ıslemcısını ısın ıcıne katmıyorm bıle.. cunku ayfon benı hıc enterese etmedı etmezde
I phone kotu demem cunku kullanmadım 3 4 gun oyle kurcaladım okadr. andorıd ıse HTC kullanma sansım oldu bole bıraz yatkın telefon ve bı sıstem. o yuzden benım ıcın oncelıklı nokıa dır. bu yuzden WP ve Andorıd gelecekde ne olur nasıl olur suan nasldır bunları kullanıcılar tarafından karsılıklı gorusler seklınde bı ınceleme altına almak ıstedım ama...
yanı cvb bıle alamıyorm kısaca