Merhaba, öncelikle oyun oynayabilmeniz için markette oyun olması lazım. Bildiğim kadarıyla lumia 920 de directx 11 ve xbox var. Bu da oyun için maksimum performans demek. Donanımı da gayet iyi ve stabil çalışıyor. Oyunları açar hiçbir sorun olmaz rahat rahat oynarsın. Asıl sorun markette oyun olmaması. Yakında gameloft 12 adet oyun yayınlayacak wp8 için sabredersen güzel oyunlar oynarsın.merak ettım cunku symbıan gıbı teklerse yıne busefer harbı nokıa almıcam elıme 15 senedır vazgecmedım su nokıa dan wp degısık bı sıstem andorıde kafa tutar hatta zamanla ezer gecer dıe dusundum bı an ısallah ole olur bakalm ne olcak

Çok çok rahat oynatır tabiki. Donanım her şey demek değildir hiçbir zaman. Bir sistem sürekli donanım şişirmeye ihtiyaç duyuyorsa bir sıkıntısı var demektir![]()
Buna da kesinlikle katılıyorum. Samsung artık 8 çekirdekli işlemci üzerinde çalışmaya başladı. Siz düşününÇok çok rahat oynatır tabiki. Donanım her şey demek değildir hiçbir zaman. Bir sistem sürekli donanım şişirmeye ihtiyaç duyuyorsa bir sıkıntısı var demektir![]()
Ne alaka şimdi windows donanım şişirmiyormu windows 98 kurdugun pc ye win 7 kur bakalım ha ben telefon için diyorum diyorsanda nokia 6630 a symbian ^3 yada nokia n8 e fp2 kur kuramıyorsun neden yetersiz kalıyor çünkü neden daha güçlü bir donanım gerekli bu karsılaştırma cok yanlış.
Androidin ics ile jelly bean sürümleri arasında Windows 98 ile Windows 7 arasındaki kadar fark var diyorsanız eyvallah
N8 de fp2 cfw ler ile o kadar güzel çalışıyor ki inanamazsınızAndroidin ics ile jelly bean sürümleri arasında Windows 98 ile Windows 7 arasındaki kadar fark var diyorsanız eyvallah
ama nıte2 gibi bir alet bile 2 gb ramin yarsını dolu gösteriyorsa gerisini siz düşünün. Samsung 8 çekirdekten bahsediyor,dört çekirdek bile şuan gereksizken..