hangi isletim sisteminin oyun sistemi guclu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
hangi isletim sisteminin oyun sistemi guclu?
androidmi wp mi? Android de olan her oyunu wp calistirirmi. Symbian la android arasinda baya fark var. Androidle wp arasnda fark nekadar var?

Xelord

Xelord

Üye
wp daha yeni olduğu için o kadar çok seçenek yok diye biliyorum ama zamanla marketi zenginleşir diye de düşünüyorum.

enterneoll

enterneoll

Üye
Şu anda Android açık ara önde Oyun için ya Android Yada iphone alıcaksın.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Oyunn secenegi bakimindan dglde donanim olarak wp mi androidmi guclu? Cunki wp dynce bildigin windows isletim sistemi gbi bisi gelio adamin aklina. Bu windows mobile nasil bir sistem ?

Türe

Türe

Üye
android daha guclu donanimda da yazilimda da

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Ne anladik bu isten :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
android cihazların donanımı daha yüksek olabilir ancak bu performansı daha iyi anlamına gelmez,verimlilik diye bir şey var ;)Market olarak da en iyisi appstore tabiki.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
sımdı andorıd de calısan bır oyunu wp de verımlı bı seklde oynayamayız mı dıyorsunuz?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Çok çok rahat oynatır tabiki. Donanım her şey demek değildir hiçbir zaman. Bir sistem sürekli donanım şişirmeye ihtiyaç duyuyorsa bir sıkıntısı var demektir :)

• Beğen
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
merak ettım cunku symbıan gıbı teklerse yıne busefer harbı nokıa almıcam elıme 15 senedır vazgecmedım su nokıa dan wp degısık bı sıstem andorıde kafa tutar hatta zamanla ezer gecer dıe dusundum bı an ısallah ole olur bakalm ne olcak

CanRYZ

Üye
L920 fanları dolmuş gene benim yorumum iphone en iyisi ama k.kartın yoksa jailbreaksız oynayamazsın wp desen 1 tane 2 tane var veririmini bilemicem ama oyunlarını nette bulman android rahat bulunur verimide iyidirde steve jobstan sonra app store geriledi android m.dahada gelişiyor ayrıca donanım şişirme yorumuna sadece gülüyorum.

nanotex

nanotex

Üye
merak ettım cunku symbıan gıbı teklerse yıne busefer harbı nokıa almıcam elıme 15 senedır vazgecmedım su nokıa dan wp degısık bı sıstem andorıde kafa tutar hatta zamanla ezer gecer dıe dusundum bı an ısallah ole olur bakalm ne olcak
Merhaba, öncelikle oyun oynayabilmeniz için markette oyun olması lazım. Bildiğim kadarıyla lumia 920 de directx 11 ve xbox var. Bu da oyun için maksimum performans demek. Donanımı da gayet iyi ve stabil çalışıyor. Oyunları açar hiçbir sorun olmaz rahat rahat oynarsın. Asıl sorun markette oyun olmaması. Yakında gameloft 12 adet oyun yayınlayacak wp8 için sabredersen güzel oyunlar oynarsın.
S3 sahibi fandroid çi arkadaşımız hiç araştırmadan yaptı sanırsam o yorumu android herşeyde iyi diye birşey yok :)

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Çok çok rahat oynatır tabiki. Donanım her şey demek değildir hiçbir zaman. Bir sistem sürekli donanım şişirmeye ihtiyaç duyuyorsa bir sıkıntısı var demektir :)

Ne alaka şimdi windows donanım şişirmiyormu windows 98 kurdugun pc ye win 7 kur bakalım ha ben telefon için diyorum diyorsanda nokia 6630 a symbian ^3 yada nokia n8 e fp2 kur kuramıyorsun neden yetersiz kalıyor çünkü neden daha güçlü bir donanım gerekli bu karsılaştırma cok yanlış.

nanotex

nanotex

Üye
Buna da kesinlikle katılıyorum. Samsung artık 8 çekirdekli işlemci üzerinde çalışmaya başladı. Siz düşünün :)
Arkadaşımda S3 var ve hiç fanatik birisi değildir. Lumia 920 yi eline aldığında çok beğendi bundan sonraki telefonum windows phone olacak dedi. Ben de bu telefondan sonra S3 ü elime alınca bir boşluk hissettim, kaliteyi hissettirmiyor. Sanki oyuncak vardı elimde

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
ah soyle guzel bılgıler verın.. market umrumda degıl ısterse hıc bısey olmasn o zamanla guncellenır onemlı olan telefonun ısletım sısıtemının saglam olması. cunku andorıd beeeelkii ama ayfon asla almam. benım ıcın once marka olarak nokıa dır. bu yuzdende wp nın bıran once gelısıp su sıkıntılardan kurtulmasını ıstıyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ne alaka şimdi windows donanım şişirmiyormu windows 98 kurdugun pc ye win 7 kur bakalım ha ben telefon için diyorum diyorsanda nokia 6630 a symbian ^3 yada nokia n8 e fp2 kur kuramıyorsun neden yetersiz kalıyor çünkü neden daha güçlü bir donanım gerekli bu karsılaştırma cok yanlış.

N8 de fp2 cfw ler ile o kadar güzel çalışıyor ki inanamazsınız :) Androidin ics ile jelly bean sürümleri arasında Windows 98 ile Windows 7 arasındaki kadar fark var diyorsanız eyvallah ;) ama nıte2 gibi bir alet bile 2 gb ramin yarsını dolu gösteriyorsa gerisini siz düşünün. Samsung 8 çekirdekten bahsediyor,dört çekirdek bile şuan gereksizken..

• Beğen
Tepkiler: matchless
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

N8 de fp2 cfw ler ile o kadar güzel çalışıyor ki inanamazsınız :) Androidin ics ile jelly bean sürümleri arasında Windows 98 ile Windows 7 arasındaki kadar fark var diyorsanız eyvallah ;) ama nıte2 gibi bir alet bile 2 gb ramin yarsını dolu gösteriyorsa gerisini siz düşünün. Samsung 8 çekirdekten bahsediyor,dört çekirdek bile şuan gereksizken..

Yakında 16 çekirdekten de bahseder, Android gibi hantal bir sisteme donanım yetişmiyor ki.
İnsanlar da "donanım diğerlerinden yüksek" diye Android cihazları çok aşırı performanslı sanıyorlar.
Android'in 2 GB RAM'le terleye terleye yaptığını, WP 1 GB RAM'le güle oynaya yapıyor.
Hikayenin özeti bu...

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Oyun istiyosan iPhone alacaksın kardeş

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
oyun dıye kastetmedım ben oyunla pek ısım yok oynadıgım tek oyun pes dır .. ayfon bedava verseler kullanmam gercı alırım satarım bedava verselerde ) ayfonun ekranı kucuk bıkere yanı cok basıt bı arayuze sahıp ve bana cok ıtıcı gelıyor

Symbianize

Symbianize

Üye
Başlık öyle demiyor sana zorla iphone al diyende yok iphoneda sana bayılmıyo hangi sistemin oyun sistemi güclü yazdın bende piyasa lideri iphonedan bahsettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt