Hangi İşletim Sistemine Sahip Tablet PC'yi Satın almak istersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi işletim sistemine sahip bir tablet PC'niz olsun isterdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk

lordufuk

Üye
windows 8 den hep nefret etmişimdir windows 7 daha iyi bence tablette ise android

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

EasyPad

Üye
Sizin Bişey bilmediğiniz kesin buradan onu anladım herkez 8 ve Android diyor halbuki İOS dünyanın şuanda en hızlı işlemcisi ve aynı zmanda android markete gelmeyen uygulamalar önce app store geliyor,uygulama yönündende zengin bir işletim sistemi
büyüyünce anlarsınız..

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Sizin Bişey bilmediğiniz kesin buradan onu anladım herkez 8 ve Android diyor halbuki İOS dünyanın şuanda en hızlı işlemcisi ve aynı zmanda android markete gelmeyen uygulamalar önce app store geliyor,uygulama yönündende zengin bir işletim sistemi
büyüyünce anlarsınız..

ohoo...

codblackops2

codblackops2

Üye
büyüyünce anlarsınız..

Ios a işlemci diyen birinin böyle bir yorum yapması şaşırttı :) sağa sola taş atacağınıza iosun işlemci değil 'işletim sistemi ' olduğunu öğrenin :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
PalmerTech

PalmerTech

Üye
daha iyi ve yeni uygulamaları devamlı olarak kullanabilmek ve her güncellemeyi anında alabilmek için ios.

kullanıyorum da zaten :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...