hangi hat?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
hangi hat?
şu an hattım vodafone faturasız. faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum. ancak istediğim şey çok ve parası az olsun. her yöne konuşma paketi-sms- ve internet paketi. hepsinden azar olsa yeter :D vodafoneda kalmalı mı başka hatta geçmelimyim? tavsiyelerinizi bekliyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
ben vodofone faturalı hat kullanıyorum 250 dk. Konuşma paketi 22 :tl: + 1 :tl: karşılığında tahadütle ikiye katlayabiliyorsun 39 :tl: ye 4gb internet paketi (daha uygunlarıda mevcut) 7 :tl: 500 sms paketi şimdi faturalı hatta geçenlere iyi avantajlar var

gölgee_65

gölgee_65

Üye
şu an hattım vodafone faturasız. faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum. ancak istediğim şey çok ve parası az olsun. her yöne konuşma paketi-sms- ve internet paketi. hepsinden azar olsa yeter :D vodafoneda kalmalı mı başka hatta geçmelimyim? tavsiyelerinizi bekliyorum

Faturalı hat istediğiniz ve vodafone'lu olduğunuz için direk size vodafone genç avantaj tarifesini öneriyorum:
heryöne 500 dakika, heryöne 5000 sms ve aylık 500 mb internet paketi ile 25+9.5=:tl:34.5 denk geliyor :oke:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
çok para aylık on liraya sms + internet kullanıyorum :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
genc turkcelle geç sonra yıldız pakete abone ol ayda 19tl ye heryöne 400 dk konuşma heryöne 2000 sms ve turkcell içinde 5000 sms :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt