Hangi Hat Daha Avantajli ?

Sponsorlu Bağlantılar

isimsiz_

Üye
KARDEŞ DAHA ÖNCE TELSİM KULLANIYORDUM AMA İYİ DEGİLDİ AVEA HAT ALDIM ŞİMDİ COK MEMNUNUM BEDAVA MESAJ VE ÖGRENCİLER ARASI 10 DK KONUŞMA 2 KONTÜR..VARMI DAHA İLERİSİ
İSİMSİZ_

Caine

Caine

Üye
kesinlike telsimden şaşmayın. ben il cıktıklarından beri 3 hattıda kullanıyorum. turkcellin bir kıyağını şimdiye kadar görmedik. avea desen başta kandırıp müşteri çekti sonrada bütün kampanyalarını kapadı. ben sürekli yurt dışına msj çekip arayan biriyim ve bunların içinde beleş sms kullandığım ve aradığımda daha karda olduğum tek hat telsimmm. diğer 2 hattan umudumu kestim telsimde olmasa vallaha 2000 senesine geri döneceğiz

kubilay212

kubilay212

Üye
arkadasım en uygunu telsim bence önerıyorum sana

kubilay212

kubilay212

Üye
telsimm

dreamboys69

dreamboys69

Üye
:megafon:avea....

FelixCrail

Üye
en uygun cidden avea.neden derseniz;
her ay 20 ytl ye 150 kntr yüklerseniz

mobil öğrencileri aramak 10dksı 2 kntr
turkcell vodafone u aramak dksı 2 kntr
avealıları aramak 3kntr
evi işi aramak 4kntr.

şuan hazırkart ve vodafone kontürlü cep aile kullanıyorum.eğer yılbaşında cepaile uzamazsa her 2 hattımı da kapatıp aveaya geçicem.

telsim cep öğrenciyi önerenler olabiir belki ama onda turkcell ve aveayı aramak dksı 8 kntr.neden daha fazla para ödeyim ki.tarife olarak en iyisi şuan için Avea Mobil Öğrenci.

__Midas__

__Midas__

Üye
Ev arkadaşlarımın ikiside Avea kullanıyolar ayrıca ikisininde turkcell hatları var, çok memnunlar ,
Telsimin 5 dakikası 1 kontör fakat süre limiti var 500 dakika gibi,
avea da böle bişe yok, bende 2 telsim ikiside cep öğrenci bir turkcell var iki hattında süresi bittiği için kontör yükleyip kullanmıyorum, çok konuşan biri iseniz eğer avea iyidir,,,

youngprogrammer

Üye
bence kampuscell de ii

Takipçi Satın Al

Üst Alt