Black-GhosT
Üye
-
Konu Sahibi
-
hangi ekran kartını alırsan al sistemden bişe bekleme. para vereyim git R9 295X2 al çok bi fark gözleyemezsin.@afatsumlug97 @L-LumieRe @MaxipmaN yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar dikkate alacağım ama hangi ekran kartı kullanmam konusunda bi açıklık gelmiş değil siz bana ekran kartı önerin sağlam güzel sonra sistemi baştan toplarız
Değişmeyen bi power kaldı. Eskisi yeni sistemi kaldirmayacagina göre yeni kasa toplamaktan bi farkı kalmadiRam'i artırmalısın. Fakat anakartın eski. Bunun için DDR 3 destekli bir anakart lazım. 2.el M5A97 R2.0 al. İşlemciyi de AMD FX 8320 al. Sonra Ram'i de Corsair Vengeance 8 Gb DDR 3 CL9 1600 Mhz al. Seni bi süre idare eder bu sistem.
Bilgisayarların parçaları birbiriyle senkronize çalıştığı için böyle olması gerekiyor zaten.Değişmeyen bi power kaldı. Eskisi yeni sistemi kaldirmayacagina göre yeni kasa toplamaktan bi farkı kalmadi
arkadşa yeni kasa toplamak istemiyor onu söylemek istemiştim.Bilgisayarların parçaları birbiriyle senkronize çalıştığı için böyle olması gerekiyor zaten.
Biliyorum , anladımarkadşa yeni kasa toplamak istemiyor onu söylemek istemiştim.
bencede yeni kasa toplaması mantıklı tabi
RAM fix olayı varRam 4 olsaydı cod ghost oynanırdı belki lakin ekran kartından kaybediyor
Ram fix ile 3 gb ramle oynanmaz bende 4 gb ram var oyun normalde 6 istiyor hata veriyordu fix yükledim oynanıyor lakin ram kullanımı 90lara vuruyorRAM fix olayı var
testlerde oyunun Rami 2 GB dahi kullandığı görülmedi 6 niye istiyorum bu arada 3 RAM ile oynanabilirliği varRam fix ile 3 gb ramle oynanmaz bende 4 gb ram var oyun normalde 6 istiyor hata veriyordu fix yükledim oynanıyor lakin ram kullanımı 90lara vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?