Hangi Dokunmatik Telefon almalıyım.

Sponsorlu Bağlantılar

burocka

burocka

Üye
nokia x6 16gb fiyatı 900-1000 tl arası muhteşem bir cihaz
+capasitive ekran
+5mp kamera
+16gb hafıza

veya samsung wave ekranı harika super amoled ekran film için en iyisi bu (super amoled piyasadaki en iyi cep telefonu ekranıdır)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n97 mini al kardeşim güzel telefon tavsiye ederim

FK5896

FK5896

Üye
samsung star (wifi)

ad45

ad45

Üye
bekle N8 al ,hava atarsin.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
konu 2009 da açılmış :aha:

dcanlee

dcanlee

Üye
samsung monte alın tavsiye ederim herkese

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bence sadece fotoğraf çekmek için telefon alma.Çünkü ne kadar iyide çekseler de bir fotoğraf makinesi gibi sonuç vermezler.Bence videoları izlemek için 5800 , üstünede güzel bir fotoğraf makinesi al 8-12 Mpx arası.İkiside bir arada olsun diyorsan 8Mpx+ kamera sahibi,geniş , dokunmatik ekranlı telefonlara yönelmelisin.Örn:N8

crayz_frock

crayz_frock

Üye
konu 2009 da açılmış :aha:

Devil_In_Side tarafından 07.12.2009 (23:22:15) tarihinde açılmış bu konuya, 06.09.2010 (15:19:04) tarihinde son cevap gönderilmiş. Toplam Cevap: 26 - Gösterim: 2080

süper yaa 2009 da açılmış konuya bile bu zamanda cevap verilebiliniyorr...

teşeekkür maxicepp.... :oke:

JayJayyy

Üye
5800.

SilentOne

SilentOne

Üye
x9 al daha çıkmadı ama 4 tane flash var telde yaww ama n8 yada wave tavsiyemdir :aha:

lordzatorix

Üye
(((Samsung s5233t edge quad band))) yaklaşık 450tl falan çok güzel telefon

laveled

laveled

Üye
arkadaşım samsung wave al derim süper ekran süper kamera süper uygulamalar

petrucci82

petrucci82

Üye
ben şunu al bunu al demem...sen nasıl bir dokunmatik istiyorsun ona karar ver..baskıya duyarlı (rezistif)mı yoksa kapasitif (yani sadece vücut elektriğiyle algılayan) mi istiyorsun..eğer parmakların iri ve kalınsa ve kalem kullanman gerekecekse rezistif tavsiye ederim..aynı zamanda nette gezinirken veya programları kullanırken küçük ikonlara tıklaman gerektiğinde rezistif işini daha detaylı bir şeklde görecektir kapasitif de bu biraz sıkıntılı oluyor.(şu an kapastif dokunmatik laptopumda yazıyorum bu arada küçük tıklamalarda zorlanıyorum kalem gerekiyor bazen)..fakat dediğim gibi bu sana gerçek dokunmatik keyfi değil hafif de olsa bir bastırmatik hissi vericektir..aynı zamanda bir dezavantajı da cebinde veya çantanda tuşlar kilitli değilken normal olarak telefon kendi kendine bişeyler yapıcak bir yerlere girecektir..bu olay kapasitifde imkansız..aynı zamanda 5800 kullanıyorum (rezistif) çok memnunum..tavsiye ederim ama dediğim gibi tercih olayı..ama bu işletim sistemini kullanmak ama kapasitif ekran olsun dersen yine aynı özelliklere sahip nokia x6 düşün derim..hemen hemen 5800 la aynı..samsunglar hemen hemen hepsi kapasitif ama ben samsungun yazaılım yönünden zayıf olduğu kanaatindeyim..nokia bu konuda çok geniş bir yazaılım kapasitesine sahip..tabi ki bu işletim sistemiyle ilgili eğer işletim sistemi windows mobile olan bir samsung alırsan işler değişir..bu arada kibarlık ve zerafet yönünden samsung gerçekten çok ince ama dediğim gibi samsung birbirine çok yakın modeller üretiyor ve işletim sistemi yönünden yazılım yelpazesi çok dar..ne aldığını buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışırız..

nejdet can

nejdet can

Üye
5800 tavsiye ederim 9 aydır kullanıyorum çok memunum taş gibi 6 kişiye aldırdım onlarda memnunlar

emre_6795

emre_6795

Üye
:oke: 5800 al memnun kalırsın

hakancelik06

Üye
x6 tabiiki

kosezade

kosezade

Üye
samsung monte :oke:

Üst Alt