Hangi Anime Favoriniz ? Bleach-Naruto-One Piece

Hangisi ?

• Bleach

Kullanılan: 3 13.0%
  • Naruto

Kullanılan: 10 43.5%
  • One Piece

Kullanılan: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

_RYUK_

Üye
N.H.K ve Death Note

WaLLcoT

Üye

Yakında Nihat hatipoğlu da illüminatici derlerse hiç şaşırmamak gerek nedeninı de buldum

Naruto izlemeyen bilemez naruto diyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hentai sevmez misin Ben severim.Yani çizimleri çok hoş oluyor gidipte psikopat gibi videolarını izlemem
O değil güzelim karakterleri mahvediyolar Mükemmel çiziyorlar ve onları güzel bir anime karakteri yapsalar iyi olurdu ama gidip murdar ediyorlar karakterleri

Tepkiler: kullanıcıadları

O değil güzelim karakterleri mahvediyolar Mükemmel çiziyorlar ve onları güzel bir anime karakteri yapsalar iyi olurdu ama gidip murdar ediyorlar karakterleri

Orası öyle valla ama mangakalar günde 5-6 sayfa çizim yapıyor o kadar detaylı çizimler için yarım gün harcarsın en az onunla manga, anime yapmakta her yiğidin harcı değil ama çizimi mükemmel olan sadece Japon olmadığından ziyan olan bir sürü insan var

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mangaka mısın yoksa

lgkg300

Üye
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
Dragon Ball KAI

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anime bölümü açsak mı

Anime bölümü açsak mı

Aslında tam ihtiyacımız olan şey ama fazla kişi yok anime izleyen.Çizgi film diyorlar -.-

- - - Eklendi - - -

Eğer ben de senin gibi mangaka hayranı olup hak savunucusu olacaksam hiç izlemeyeyim yahu Baya etkilemiş seni

Yok aslında daha öncesine dayanıyor mangakalara hayranlığım.Cidden dehalar öyle kurguları 40 yıl düşünsem yapamam ben Yani bakuman etkilemedi etkilendikten sonra Bakuman'ı izledim dahada bi değişik oldum.

- - - Eklendi - - -

Naruto One Piece'e yetişmiş.Fake üyelik açıp One Piece'e oy mu versem ya da başkalarından oy vermesini mi istesem

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben anime bölümü isteyeceğim

Tepkiler: kullanıcıadları

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
F.u.l.l Yu-Gi-Oh! dizisi serisi paylaşırsanız olsun böyle bir bölüm