Uruloki
Üye
kavgaya meyil yaratacak yorumlar neden yaparsınız anlamam.
ortada bir gerçek var daha one x yeni çıkmışken 2 model daha çıkacağı söyleniyor bu söylentilerde genellikle doğru çıkıyor.
çıkıp çıkmayacağını kesin olarak ne sen nede ben bilebiliriz.sadece daha önceki izledikleri stratejilerden yola çıkarak böyle bir yargıya vardım bukadar kısa sürede yeni model söylentileride olması beni destekler nitelikte
saygılar
- - - Eklendi - - -
bencede hem tasarım hem kasa kalitesi olarak one x daha iyi bence dakat şarj olayı hayati önem taşıyor sırf bu etken yüzünden gs3 tercih edilebilir.hem yedek batarya ve sd kart ekleme avantajlarıda var.şarj cihazı taşımak yedek batarya taşımak kadar kolay olmuyor.yedek bataryayı cüzdana koyabiliyoruz fakat şarj cihazını koyamıyoruz.
şarjı beni yarıyolda bıraktıkran sonra istediği kadar şık olsun..
tabi benim düşüncem.s3 one x kadar güzel bir tasarıma sahip olmasada berbatta değil
iyide xl dediğin cihaz x dir sadece lte eklenmiş hali amerikada satılıyor git bak istersen yeni model dediğin bu mu ve ya photshop terk bir foto mu yeni model neymiş tartışma yaratacak yorum yapmayacakmışım sen diyorsun ki iki yeni model var biri zaten var olan şey nasılk yeni diğeri ise ne tanıtıldı ne de kendini gösterdi biri almış one x in ayarlar menüsünü edit yapmış

:
anlaşılan Lumiadan hepimiz caydık gibi...