hangi amiral ?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
kavgaya meyil yaratacak yorumlar neden yaparsınız anlamam.
ortada bir gerçek var daha one x yeni çıkmışken 2 model daha çıkacağı söyleniyor bu söylentilerde genellikle doğru çıkıyor.
çıkıp çıkmayacağını kesin olarak ne sen nede ben bilebiliriz.sadece daha önceki izledikleri stratejilerden yola çıkarak böyle bir yargıya vardım bukadar kısa sürede yeni model söylentileride olması beni destekler nitelikte
saygılar

- - - Eklendi - - -

bencede hem tasarım hem kasa kalitesi olarak one x daha iyi bence dakat şarj olayı hayati önem taşıyor sırf bu etken yüzünden gs3 tercih edilebilir.hem yedek batarya ve sd kart ekleme avantajlarıda var.şarj cihazı taşımak yedek batarya taşımak kadar kolay olmuyor.yedek bataryayı cüzdana koyabiliyoruz fakat şarj cihazını koyamıyoruz.
şarjı beni yarıyolda bıraktıkran sonra istediği kadar şık olsun..
tabi benim düşüncem.s3 one x kadar güzel bir tasarıma sahip olmasada berbatta değil

iyide xl dediğin cihaz x dir sadece lte eklenmiş hali amerikada satılıyor git bak istersen yeni model dediğin bu mu ve ya photshop terk bir foto mu yeni model neymiş tartışma yaratacak yorum yapmayacakmışım sen diyorsun ki iki yeni model var biri zaten var olan şey nasılk yeni diğeri ise ne tanıtıldı ne de kendini gösterdi biri almış one x in ayarlar menüsünü edit yapmış

61semih

61semih

Üye

iyide xl dediğin cihaz x dir sadece lte eklenmiş hali amerikada satılıyor git bak istersen yeni model dediğin bu mu ve ya photshop terk bir foto mu yeni model neymiş tartışma yaratacak yorum yapmayacakmışım sen diyorsun ki iki yeni model var biri zaten var olan şey nasılk yeni diğeri ise ne tanıtıldı ne de kendini gösterdi biri almış one x in ayarlar menüsünü edit yapmış
xxl modeli için verdiğim linkteki görselin çakma olduğu çok açık fakat bu söylentilerinde çakma olduğu anlamına gelmez.one x in eksik olan işlemci üretim teknolojisi ve buna bağlı düşük batarya performansı cpu daki iyileştirme(adreno 320 nin tegra 3 ten iyi olacağı söyleniyor) ve ram miktarındaki artış yeni bir modelin çıkması için yeterli koşullar zaten. ben htc yi kullanmış ve memnun kalmış birisi olarak bu yorumu yapıyorum.htc nin tek eksi yönü bu samsung un htc ye göre çok daha eksi yönü var bunuda samsung kullanıcısı olarak yazıyorum.
tarafsız bakmamakta fayda var.önceki izledikleri stratejiye göre böyle bir tahminde bulunuyorum ve bunu destekler nitelikte haberler yayılıyor. sen nasıl htc nin yeni bir model çıkarmayacağından bukar eminsin merak ediyorum.
son olarak istediğin düşüncede yorum yaparsın tabiki bunu tartışmak gereksiz fakat şahsi ve kırıcı yorumlar (her şeye atlamasanız olmaz mı) yapmamamız gerek.büyük ihtimallede senden yaşça daha büyük kişilere

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nedense one xl modelini sadece dikkate almışsın xxl modelini dile getirmiyorsun.tarafsız bakman daha iyi olur.en geç sonbahara çıkarır htc yeni bir amiral gemisi.benim görüşüm bu yönde :oke:

xxl photoshop dan ibaret demiş one x in menüsünü değiştirip koymuşlar demiş daha ne desin. Xxl diye bi cihaz yok. Google dan bak piyasada zibil gibi konsept var.

61semih

61semih

Üye

xxl photoshop dan ibaret demiş one x in menüsünü değiştirip koymuşlar demiş daha ne desin. Xxl diye bi cihaz yok. Google dan bak piyasada zibil gibi konsept var.
haklısın zaten söylentiler tasarımın o yönde olduğunu söylemiyor sadece donanım anlamında sızma var.zateb şuanda xxl diye bir cihaz olduğunu söylemedim yanlış anlaşılıyorum sanırım.

Uruloki

Uruloki

Üye
tek şey yazıcam işlemci mimarisi diye tutturanlara (@61semih şahsi algılama başka yazanlarda var) nvidia kepler gpu ları çıakrdı gtx 680 birinci oldu ekran kartlarında ee sonrasında ati ne yaptı hd7970ghz i çıkardı sonra ne oldu(ki ikiside 28nm lik işlemci 'boyutuna' sahip ama kepler gpu ların çok daha hızlı bir yapısı var) ati sadece işlemci hızlarını artırarak tekrar birinci oldu ee s4 sadece ısınmayacak daha az yakacak peki s4 lü one xl in x e göre grafik performansı nasıl hemen yamulmuş ki yeni nvidia linux kerneli ile 12 çekirdeği kullanmaya başlayınca o zaman SoC neymiş görecektir millet boşuna eyxnos ve ya s4 yazmayın bunun örneğini omap serilerindede görebilirsiniz sadece makine kullanamıyor o kadar

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
phasan

phasan

Üye
one x

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
senin piskolojin boaulmuş bence . Bir karar vereceğim ve insanlardan fikir istiyorum ve bu çok doğal

:) bende bir fikir soyliyim one x bende az para sikintisi oldu toparliyim bende x alicam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de n9 yerine one x mi alsam :p:

doctorrr

doctorrr

Üye
ben n9 alacam bana en iyi o dayanır :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n9 hatasini yapmayin :) bence