hangi amiral ?

Sponsorlu Bağlantılar

Matador03

Matador03

Üye

bak bende şunu ekleyeyim htc kullanamıyor tegra yı yoksa yeni yeni kendine geliyor one x güncellemelerle zaten 4.1 ve tegra nın linux kerneli ile çok daha ileri seviyeye çıkar one x

güncelleme çıkarıyor ama biraz yetersiz

Uruloki

Uruloki

Üye
şu an için androidde yetersiz zaten 4.1 ile arayüzün ne hale geldiğini gördün sanırsam ki daha çok düzeltilecek şeyi var android in

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
One x tasarımı güzel, kamerası samsunga göre çok iyi ayrıca oyun için ideal bir telefon. Biraz daha geliştirilirse ideal bir telefon olabilir.

Matador03

Matador03

Üye
şu an için androidde yetersiz zaten 4.1 ile arayüzün ne hale geldiğini gördün sanırsam ki daha çok düzeltilecek şeyi var android in

Linaro yapar gibime geliyo ki zaten yaptılar gerçi

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye

ama jelly bean linaro ile kodlanmadı mıydı ?

- - - Eklendi - - -

En iyisini yapmışsın :oke:

linaro bir rom aynı cm9 gibi ki aynı ekip tarafından yapıldı ama bir çok hata olduğunu söylüyorlar linaro için iptal etmeyi düşünüyorlarmış

Matador03

Matador03

Üye

linaro bir rom aynı cm9 gibi ki aynı ekip tarafından yapıldı ama bir çok hata olduğunu söylüyorlar linaro için iptal etmeyi düşünüyorlarmış
Tüh ya :hmmm olsa muhteşem olurda

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tasarım kişiden kişiye değişir bence :) HTC ye gelecek güncelleme ile sorun problemi ortadan kalkıyor..Ben HTC alırdım bilmem yani benim fikrim :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Araştır kardeşim.DH ekibi 51 dakikalık video yapmış.Üşenme izle.Tasarım olsun oyun olsun HTC One X eziyor.Yine de izlemeni tavsiye ediyorum veya iphone 5 i bekle.Dört çekirdek de olsa ios un yerini tutmaz

61semih

61semih

Üye

XL in sadece LTE modeli olduğunu anlaybilirsin biraz araştırırsan sonuçta X de LTE desteği yok ee aynı cihazın sadece LTE modellisini çıkarıyorlar ayrıca XXL de kesin değil sadece bir fotoğraf koyulmuş o kadar nice fotolar gördük biz bu zamana kadar yani az biraz dikkatli olsanız her şeye atlamasanız olmaz mı
kavgaya meyil yaratacak yorumlar neden yaparsınız anlamam.
ortada bir gerçek var daha one x yeni çıkmışken 2 model daha çıkacağı söyleniyor bu söylentilerde genellikle doğru çıkıyor.
çıkıp çıkmayacağını kesin olarak ne sen nede ben bilebiliriz.sadece daha önceki izledikleri stratejilerden yola çıkarak böyle bir yargıya vardım bukadar kısa sürede yeni model söylentileride olması beni destekler nitelikte
saygılar

- - - Eklendi - - -

Tasarım kişiden kişiye değişir bence :) HTC ye gelecek güncelleme ile sorun problemi ortadan kalkıyor..Ben HTC alırdım bilmem yani benim fikrim :)
bencede hem tasarım hem kasa kalitesi olarak one x daha iyi bence dakat şarj olayı hayati önem taşıyor sırf bu etken yüzünden gs3 tercih edilebilir.hem yedek batarya ve sd kart ekleme avantajlarıda var.şarj cihazı taşımak yedek batarya taşımak kadar kolay olmuyor.yedek bataryayı cüzdana koyabiliyoruz fakat şarj cihazını koyamıyoruz.
şarjı beni yarıyolda bıraktıkran sonra istediği kadar şık olsun..
tabi benim düşüncem.s3 one x kadar güzel bir tasarıma sahip olmasada berbatta değil

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;4904202' Alıntı:
Araştır kardeşim.DH ekibi 51 dakikalık video yapmış.Üşenme izle.Tasarım olsun oyun olsun HTC One X eziyor.Yine de izlemeni tavsiye ediyorum veya iphone 5 i bekle.Dört çekirdek de olsa ios un yerini tutmaz

gerek sdn yi gerek dh yi izledim

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bugn s3 baya bi inceledim . Arayüz ve tasarım hariç çok güzel bence. Ama one x ellerinde kalmamış gelcekmiş kısmetse geliğinde indelicem abi

inşallah hayırlı bir seçim olur senin için.

Üst Alt