Handy Shell v.2.0 - Ve 09.02.10 V.2.01. EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

mobessa

Üye
Handyshell 2.0 ve 2.01 bir türlü açılmıyor tele kuruyorum handy dosyasına açıyorum program üzerine tıkladığımda açılmıyor imzalamama rağmen . Kullandığım telefon i8910 hd omnia sizden ricam yardımcı olmanız şimdiden çok tşk ederim program çok güzel kalıcı olması için yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

HandyShell.v2.01.S60v3.SymbianOS9.x.Unsigned.sisx BU DOSYANIN SİS OLANI VARMI

bybarut

Üye
Handyshell 2.0 ve 2.01 bir türlü açılmıyor tele kuruyorum handy dosyasına açıyorum program üzerine tıkladığımda açılmıyor imzalamama rağmen . Kullandığım telefon i8910 hd omnia sizden ricam yardımcı olmanız şimdiden çok tşk ederim program çok güzel kalıcı olması için yardım edin

HandyShell.v2.01.S60v3.SymbianOS9.x.Unsigned.sisx BU DOSYANIN SİS OLANI VARMI

14 günlük olanı

Kyle Broflovski

Kyle Broflovski

Üye
E61 de çalışır mı acaba?

caphuscha

caphuscha

Üye
Arkadaslar,v10.0.046 sürümlü N82 im var, proyu sorunsuz bir şekilde kurdum, hatta bulduğum bütün forumlardaki handy shell leri denedim. Ama her defasında belli bir süre sonra "küp" e bastığımda pronun ekranı donuyor. yakında çıldırıp telefonu kırıcam. Telefonum hacklidir arkadaslar siz sormadan söyleyeyim, ayrıca versiyon güncelle demeyin sakın onu yapmam. Yani başka bir çözüm bulmam lazım allah rızası için.

scfbc

Üye
eline sağlık sağol

ali.44

ali.44

Üye
teşekkür

1349

Üye
2. ***** programını imzalayamıyorum ayrıca verilen kod'da işe yaramıyor. Buradan sonra ne yapabiliriz?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlıyorum .. 2.c rack dosyası imzasız olduğu için sertifika istiyor ... sertifikanız varsa imzalayabilirsiniz , var ve imzalamada mı sorun yaşıyorsunuz ?

1349

Üye
anlıyorum .. 2.c rack dosyası imzasız olduğu için sertifika istiyor ... sertifikanız varsa imzalayabilirsiniz , var ve imzalamada mı sorun yaşıyorsunuz ?

Evet. İmzalama programım ve her zaman kullandığım imza'mda var. Ancak imzalama yapamıyorum.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[email protected] msn adresim bu , msn üzerinden sertifikanızı gönderirseniz bir de ben denerim sizin için :oke:

aksoyhas

Üye
Ben yükledim, ancak can sıkıcı 1-2 durum var. 1.si N86 hacked v3.0 telefonumda menü tuşuna basıp çıkış yapınca Handy Shell ekranı değil de Bekleme ekranı geliyor. 2.si aramalarda hoparlör tuşu çıkmıyor, sesi dışarı veremiyorsun. Kırmızıya basınca aramayı sonlandırıyor. Daha önce menü - tuşuna basıp çıkış deyince handy shell ekranına geçiyordu?

g1gfe4ds2

Üye
güzel paylaşım teşekkürler.

skjeld

Üye
5800 v5de acılmıyor...

dangerasim

Üye
eywallah.yalnız karş bnm ekran snnki gibi 3 boyutlu olmuo.yardımcı olursan sewnrm.saolasn.

kardeşm seri nu.nerden alcaz

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eywallah.yalnız karş bnm ekran snnki gibi 3 boyutlu olmuo.yardımcı olursan sewnrm.saolasn.

kardeşm seri nu.nerden alcaz

Kardeşim sanırım N73 Lerde küp özeLLiği destekLenmiyor .. seri no. almanıza gerek yok 2.dosyayı yükLemek uyguLamayı f.uLL yapıyor

dangerasim

Üye
sewgili kardşm 2.dosyayı yüklünce deneme sürümü oluo yine.deişmyr.

bu arada yardmn için teşk.emeğine sağlık.

Üst Alt