turla Üye ***** kurulmuyor yardım ama program calıştı n82 blackte süper ama yapmak gerek yardım msj atarsan sevinirim
***** kurulmuyor yardım ama program calıştı n82 blackte süper ama yapmak gerek yardım msj atarsan sevinirim
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi turla' Alıntı: kurulmuyor yardım ama program calıştı n82 blackte süper ama yapmak gerek yardım msj atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... 2.dosya sertifika gerektirir , ya da telefonunuz hackli olmalıdır , Aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları
turla' Alıntı: kurulmuyor yardım ama program calıştı n82 blackte süper ama yapmak gerek yardım msj atarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... 2.dosya sertifika gerektirir , ya da telefonunuz hackli olmalıdır , Aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları
turko9999 Üye Bu program çok yapışkan bişey ya kapatosun yine açılıo!! Onun çözümü var mı? bide menü tuşuna uzun basınca uygulamaları göstermesi hoşuma gitti
Bu program çok yapışkan bişey ya kapatosun yine açılıo!! Onun çözümü var mı? bide menü tuşuna uzun basınca uygulamaları göstermesi hoşuma gitti
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: son sürüm V.2.01 bugün itibari ile konuya eklenmiştir Genişletmek için tıkla ... Tekrardan teşekkürler Güven
Samsunspor' Alıntı: son sürüm V.2.01 bugün itibari ile konuya eklenmiştir Genişletmek için tıkla ... Tekrardan teşekkürler Güven
hattemo Üye emeğine sağlik kardeş çok şahane .........ben 2.01 kurdum ama ***** dosyasinda uygulama hatasi veriyo....neden acaba
emeğine sağlik kardeş çok şahane .........ben 2.01 kurdum ama ***** dosyasinda uygulama hatasi veriyo....neden acaba
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi hattemo' Alıntı: emeğine sağlik kardeş çok şahane .........ben 2.01 kurdum ama dosyasinda uygulama hatasi veriyo....neden acaba Genişletmek için tıkla ... Sen de sağol Dostum , güle güle kullan .. sertifikalaman gerekiyor dostum c.rack dosyasını .. geçmiş sayfalarda bazı linkler verdim oradan yardım alabilirsin
hattemo' Alıntı: emeğine sağlik kardeş çok şahane .........ben 2.01 kurdum ama dosyasinda uygulama hatasi veriyo....neden acaba Genişletmek için tıkla ... Sen de sağol Dostum , güle güle kullan .. sertifikalaman gerekiyor dostum c.rack dosyasını .. geçmiş sayfalarda bazı linkler verdim oradan yardım alabilirsin
tazdoven Üye tesekkurler --------------- Ekleme --------------- mersi --------------- Ekleme --------------- tesekkurler --------------- Ekleme --------------- tesekkurler
tesekkurler --------------- Ekleme --------------- mersi --------------- Ekleme --------------- tesekkurler --------------- Ekleme --------------- tesekkurler