oguzkagan11 Üye Konu Sahibi sync12' Alıntı: İlla ortamın karanlık olmasımı gerikiyor Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Yoo ben aydınlıkta da kullanıyorum. Habbuj güzelim Türkçe varken thank you demeye ne gerek var ama teşekkür ettiğin için saol
sync12' Alıntı: İlla ortamın karanlık olmasımı gerikiyor Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Yoo ben aydınlıkta da kullanıyorum. Habbuj güzelim Türkçe varken thank you demeye ne gerek var ama teşekkür ettiğin için saol
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi frodoo' Alıntı: sertifika hatası dıo tabı kı saka tskler Genişletmek için tıkla ... Ben de bu milletin hiç okuma yazması yok mu diyecektim alttaki yazını görmesem Teşekkür ettiğin için sana da teşkkürler
frodoo' Alıntı: sertifika hatası dıo tabı kı saka tskler Genişletmek için tıkla ... Ben de bu milletin hiç okuma yazması yok mu diyecektim alttaki yazını görmesem Teşekkür ettiğin için sana da teşkkürler
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi hunkaar' Alıntı: çok teşekkürler arkadaşım eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... Önemli değil arkadaşım görevimiz
hunkaar' Alıntı: çok teşekkürler arkadaşım eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... Önemli değil arkadaşım görevimiz
gasil Üye dostum bu brogramın sisx i varsa sana zahmet onuda yükleye bilirsen çok çok iyi olacak şimdiden teşekürler...
dostum bu brogramın sisx i varsa sana zahmet onuda yükleye bilirsen çok çok iyi olacak şimdiden teşekürler...
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi gasil' Alıntı: dostum bu brogramın sisx i varsa sana zahmet onuda yükleye bilirsen çok çok iyi olacak şimdiden teşekürler... Genişletmek için tıkla ... Sisx yok sanırım
gasil' Alıntı: dostum bu brogramın sisx i varsa sana zahmet onuda yükleye bilirsen çok çok iyi olacak şimdiden teşekürler... Genişletmek için tıkla ... Sisx yok sanırım
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi caner_54' Alıntı: süper program ellerine salk Genişletmek için tıkla ... begendigine sevindim.
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi ygr' Alıntı: n73 te ekranı yan çevirebiliyomuyuz ??? Genişletmek için tıkla ... Rotate me programıyla çevirebilirsin forumda mevcut. habbuj' Alıntı: süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... ccgg4' Alıntı: dosya bozuk diyo n70 te çalıştırmıyo Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım dosya s60 v3 içindir n70 de çalışmaz.
ygr' Alıntı: n73 te ekranı yan çevirebiliyomuyuz ??? Genişletmek için tıkla ... Rotate me programıyla çevirebilirsin forumda mevcut. habbuj' Alıntı: süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... ccgg4' Alıntı: dosya bozuk diyo n70 te çalıştırmıyo Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım dosya s60 v3 içindir n70 de çalışmaz.
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi bamaboy35' Alıntı: evet sertifika hatası yardım lütfenn :S[/QUOTE Sen yazıları okumuyor musun yoksa adamı sinir etmek için mi böyle yorum yazıyorsun? Git önce 1.sayfayı oku anlamazsan yorumları oku daha da anlamazsan ben anlatıcam. Genişletmek için tıkla ...
bamaboy35' Alıntı: evet sertifika hatası yardım lütfenn :S[/QUOTE Sen yazıları okumuyor musun yoksa adamı sinir etmek için mi böyle yorum yazıyorsun? Git önce 1.sayfayı oku anlamazsan yorumları oku daha da anlamazsan ben anlatıcam. Genişletmek için tıkla ...