mahocum Üye kardeş sertifika hatası veriyo n76 da yardımcı olurmusun --------------- Ekleme --------------- sertifika hatası veriyo n76 da
kardeş sertifika hatası veriyo n76 da yardımcı olurmusun --------------- Ekleme --------------- sertifika hatası veriyo n76 da
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi sertifika hatası veren arkadaşlar lütfen anlattığım gibi secman programını bulun ve yükleyin o bütün unsigned uygulamaları çalıştırır!!!!!!!!!
sertifika hatası veren arkadaşlar lütfen anlattığım gibi secman programını bulun ve yükleyin o bütün unsigned uygulamaları çalıştırır!!!!!!!!!
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi sarıu' Alıntı: E65 te çalışırmı? acaba Genişletmek için tıkla ... sanırım onda ön kamera (3g) var çalışması lazım
sarıu' Alıntı: E65 te çalışırmı? acaba Genişletmek için tıkla ... sanırım onda ön kamera (3g) var çalışması lazım
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi 156asd156' Alıntı: serfitika hatası veriyo N79 Genişletmek için tıkla ... arkadaşaım setifika hatası diyorsun secman ı kullandın mı?
156asd156' Alıntı: serfitika hatası veriyo N79 Genişletmek için tıkla ... arkadaşaım setifika hatası diyorsun secman ı kullandın mı?
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi arkadaşım orada yazdım okumuyor musun forumdan secmanı bulup uygulayacaksın sonra bunu halledeceksin.
arkadaşım orada yazdım okumuyor musun forumdan secmanı bulup uygulayacaksın sonra bunu halledeceksin.
oguzkagan11 Üye Konu Sahibi ressam arkadaşım galiba sen şu n95 fokunmatik konusunu açan arkadaşsın işine yaradı ise sevindim