Hamileliğini öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı... ( Konuyu cep telefonumdan açıyorum :D )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hamileliğini öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı... ( Konuyu cep telefonumdan açıyorum :D )
Hamileliğini öğrendikten 3 saat sonra doğumyaptı..İngiltere'de bir kadınhamileolduğunu öğrendikten 3 saatsonra doğum yaptı.21 yaşındaki Belinda Waiteson 9 aydır defalarcahastaneye gittiği haldekendisine ciddi Hassas Bağırsak Sendromu (IBS) ve guthastalığı bulunduğu söylendi.Noel günü de elleri ve ayaklarışişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite'a gut veya alerjisiolduğu söylenerek gönderildi.6 Şubat'ta tüm vücudunda ağrılar hissettiği için tekrardoktora giden genç kadına3 aylık hamile olduğu "teşhisikonuldu".Aslında kadın 9 aylık hamileydive minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi.Şoke olduğunu söyleyen Waite"Bu tür şeyleri gazetelerdeokursunuz ve böyle bir şeyinsizin başınıza gelebileceğiniasla düşünmezsiniz. Benim dehiç aklıma gelmemişti.Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı"dedi.Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan Waiteaylardır kendisiniiyi hissetmediğini belirterek"Aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığınıhissediyordum. Ama hamileolduğum hiç aklıma gelmedi.Doktorların da aklına gelmediği görülüyor" diye konuştu

Bu konuyu cepten açmış bulunmaktayım :D

• Beğen
Tepkiler: ozanazy, Onur Saka, sevimrecep ve 4 diğerleri

fnldstntn

Üye
:hmmm

sevimrecep

sevimrecep

Üye
Tuhaf nasıl olurda kimse anlayamaz...!!!!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ulen bıdık birde telefondan açtığını belirtmesen.:ehe

One907

One907

Üye
Hiç mi şişmemiş karnı :D:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayret doğrusu:ehe

Necmati

Necmati

Üye
birde diyoki:Aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığını hissediyordum. Ama hamileolduğum hiç aklıma gelmedi.
sen ne zanneddin gaz mı :ehe:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belirtmem gerek çünkü bu konu için 15 dakikadır uğraşıyorum :D
Mehmet Abim sağolsun :op:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hay senin havanı yiyim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bakınız rütbe altıma > Havalı Üye < :pro:

_enqin_

_enqin_

Üye
:D işe bak

Perfect!

Üye
bu daha önce verilmişti sanki
ama ilginç bi olay ve saçma

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır bu daha önceydi hem o farklı bir bayandı :oke:
Link verebiliyorsan alalım kapatalım :oke:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
doktorlar garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt