TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Hamileliğini öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı... ( Konuyu cep telefonumdan açıyorum :D )
Hamileliğini öğrendikten 3 saat sonra doğumyaptı..İngiltere'de bir kadınhamileolduğunu öğrendikten 3 saatsonra doğum yaptı.21 yaşındaki Belinda Waiteson 9 aydır defalarcahastaneye gittiği haldekendisine ciddi Hassas Bağırsak Sendromu (IBS) ve guthastalığı bulunduğu söylendi.Noel günü de elleri ve ayaklarışişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite'a gut veya alerjisiolduğu söylenerek gönderildi.6 Şubat'ta tüm vücudunda ağrılar hissettiği için tekrardoktora giden genç kadına3 aylık hamile olduğu "teşhisikonuldu".Aslında kadın 9 aylık hamileydive minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi.Şoke olduğunu söyleyen Waite"Bu tür şeyleri gazetelerdeokursunuz ve böyle bir şeyinsizin başınıza gelebileceğiniasla düşünmezsiniz. Benim dehiç aklıma gelmemişti.Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı"dedi.Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan Waiteaylardır kendisiniiyi hissetmediğini belirterek"Aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığınıhissediyordum. Ama hamileolduğum hiç aklıma gelmedi.Doktorların da aklına gelmediği görülüyor" diye konuştu
Bu konuyu cepten açmış bulunmaktayım
Bu konuyu cepten açmış bulunmaktayım