Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi zombaka' Alıntı: tamam dert değil olur o kadar bende kafiye olsun diye yazdım Genişletmek için tıkla ... tmm yani devam?
zombaka' Alıntı: tamam dert değil olur o kadar bende kafiye olsun diye yazdım Genişletmek için tıkla ... tmm yani devam?
Haluk. Üye Ben mobilim dua et bilgisayarda olsaydim korkdugun teksey küfür olmazdı saka yapiyoruz ha gercek degil gercekte hepimiz kardesiz
Ben mobilim dua et bilgisayarda olsaydim korkdugun teksey küfür olmazdı saka yapiyoruz ha gercek degil gercekte hepimiz kardesiz
Haluk. Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Hadi adaş yaaa devam edelim biz rape açız Genişletmek için tıkla ... Zomboko orda mısın ?
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Hadi adaş yaaa devam edelim biz rape açız Genişletmek için tıkla ... Zomboko orda mısın ?
Haluk. Üye zombaka' Alıntı: edek tamam benden dıss çı falan olmaz Genişletmek için tıkla ... Dıss çı denmez ona madem oyle neden bize kafa tuttun?
zombaka' Alıntı: edek tamam benden dıss çı falan olmaz Genişletmek için tıkla ... Dıss çı denmez ona madem oyle neden bize kafa tuttun?
Haluk. Üye zombaka' Alıntı: Yazdığım alt tarafı kırtırık bi tekerleme Genişletmek için tıkla ... Bu kadarmi ? Bari netten sagonun sozlerinden yaz
zombaka' Alıntı: Yazdığım alt tarafı kırtırık bi tekerleme Genişletmek için tıkla ... Bu kadarmi ? Bari netten sagonun sozlerinden yaz
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Bu kadarmi ? Bari netten sagonun sozlerinden yaz Genişletmek için tıkla ... aynen yaa netten bul biseyler onlari yaz hatta cezadan yazarsan süper olur
Haluk.' Alıntı: Bu kadarmi ? Bari netten sagonun sozlerinden yaz Genişletmek için tıkla ... aynen yaa netten bul biseyler onlari yaz hatta cezadan yazarsan süper olur
Haluk. Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: aynen yaa netten bul biseyler onlari yaz hatta cezadan yazarsan süper olur Genişletmek için tıkla ... Fuat yaz fuat
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: aynen yaa netten bul biseyler onlari yaz hatta cezadan yazarsan süper olur Genişletmek için tıkla ... Fuat yaz fuat
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Fuat yaz fuat Genişletmek için tıkla ... aynen haa cezayla fuat hic sevmem hele sansar salvo dan nefret ederim
Haluk.' Alıntı: Fuat yaz fuat Genişletmek için tıkla ... aynen haa cezayla fuat hic sevmem hele sansar salvo dan nefret ederim
Haluk. Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: aynen haa cezayla fuat hic sevmem hele sansar salvo dan nefret ederim Genişletmek için tıkla ... Hidra sagoya diss atsa nasıl olur
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: aynen haa cezayla fuat hic sevmem hele sansar salvo dan nefret ederim Genişletmek için tıkla ... Hidra sagoya diss atsa nasıl olur
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Hidra sagoya diss atsa nasıl olur Genişletmek için tıkla ... Sago onu ayakta.....
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Hidra vs Ceza? Genişletmek için tıkla ... hidrayı pek bilmiyorum ama ceza daha tecrubeli olmali
Haluk.' Alıntı: Hidra vs Ceza? Genişletmek için tıkla ... hidrayı pek bilmiyorum ama ceza daha tecrubeli olmali
Haluk. Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: hidrayı pek bilmiyorum ama ceza daha tecrubeli olmali Genişletmek için tıkla ... Tecrube olarak hic kuskusuz ceza. Çocuklugumun rapcisiydi sagoyla beraber
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: hidrayı pek bilmiyorum ama ceza daha tecrubeli olmali Genişletmek için tıkla ... Tecrube olarak hic kuskusuz ceza. Çocuklugumun rapcisiydi sagoyla beraber
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Haluk.' Alıntı: Pis şişko Genişletmek için tıkla ... yine birbirimize kaldk.. Devam edelimmi kendi aramızda?
Haluk.' Alıntı: Pis şişko Genişletmek için tıkla ... yine birbirimize kaldk.. Devam edelimmi kendi aramızda?
Haluk. Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: yine birbirimize kaldk.. Devam edelimmi kendi aramızda? Genişletmek için tıkla ... Mobilden bulmasi+yazması zor. Bence grup krup sagoya diss atmayi deneyelim yarin devam ederiz.
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: yine birbirimize kaldk.. Devam edelimmi kendi aramızda? Genişletmek için tıkla ... Mobilden bulmasi+yazması zor. Bence grup krup sagoya diss atmayi deneyelim yarin devam ederiz.