Halo 5 Guardians'a Ait 2 Yeni Oynanış Videosu Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Arafayy

Arafayy

Üye
    Konu Sahibi
Halo 5 Guardians'a Ait 2 Yeni Oynanış Videosu Geldi!

Xbox'a özel olarak çıkan ve Xbox denilince akla gelen Halo serisinin son oyunu Halo 5: Guardians'a ait 1 demo, 1 de Warzone multiplayer videosu geldi.
Microsoft'un oyun konsolu olan Xbox'ta en çok satın alınan ve en sevilen oyunlardan biri olan Halo, Xboxoyuncularının aşığı oldukları seriye Halo 5: Guardians ile devam ediyor.

Xbox One ile müthiş bir deneyim yaşatacağa benzeyen Halo 5: Guardians'ta 343 Industries'in yeni oyun motoru ile beraber sadece Xbox One için özel olacak olan oyundaKomutan Locke ve beraberindeki dört kişi ile kayıp olan efsanemiz Master Chief'i aramaya koyulacağız. Tabiki bu da hiç de kolay olmayacak.



En iyi Halo oyunu olmaya aday olan Halo 5'te dinamikler ve oynanış oldukça geliştirilmiş görünüyor. Özellikle karmaşa olduğu anlarda cesurca kendimiz atlaıp işi çözmek yerine biz geride kalıp ekibimize emir verebileceğimiz oyun özellikle Warzone çoklu oyuncuda birçok yenilik getirecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


E3 2015 etkinliğinde yayınlanan 2 farklı video ile gündeme gelen Halo 5: Guardians 27 Ekim 2015tarihinde Xbox One kullanıcılarına sunulacak. Yukarıda görmüş olduğunuz Campaign modunun demo oyununda daha detaylı olarak anlayabileceğiniz Halo 5: Guardians zevk olarak da en iyi campaing modu olacağı söylendi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu videoda ise 15 dakikalık Warzorne multiplayer oynanışını görebilirsiniz."Escape from A.R.C" bölümünde geçen oyunda haritanın gerçekten büyütüldüğü de net bir şekilde görülüyor. Puan kazandıkça ve seviye atladıkça alabildiğiniz yeni silahlar ile daha da heyecan verici hale gelen mp modunda birçok silah kullanılarak oyunda ne gibi silahlar kullanacağımız ve nasıl oldukları da gösterilmiş.

Halo 5: Guardians hakkında merak ettiğiniz detaylara görebilir ve ön sipariş olarak satın alabilirsiniz.

Yorumlarınızı Beklıyorum
 


Üst Alt